tirsdag 14. juli 2015

Visp kjøkkenredskap

Den kan være laget av trepinner som er surret sammen, av ståltråd . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Visp_Norsk_Folkemuseum_NF. Modern house, omega visp 26cm svart.


Nå kommer de med nok et produkt i samme gate: En sammenleggbar visp.

Du vrir den, og den blir til en visp. Vri tilbake, og vispebøylene slås . Viktige kjøkkenredskaper – visper og slikkepotter. Håndvispen med sveiv da, ja den er en skikkelig.


Hvordan skal du vispe røren uten visp , steke kjøttet uten en stekespade eller . Sett av kjøkkenredskaper i tre og med en visp av stål. Unngå brente sauser og supper. Kjøkkenredskap i funksjonell og god kvalitet i serien Kitchenline fra Christianna Glasmagasin.

Gode redskaper som kan brukes i alle typer stekepanner og . Fissler brukes av det svenske kokkelandslaget. Verktøy til å røre rundt i mat, gjerne for å få inn luft eller å blande sammen ingredienser. Du finner alt det du har bruk for til din matlaging av bl. Nuances serie av funksjonelle kjøkkenredskaper med sans for det flotte design.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Lagerstatus: Ikke i Lager. Vi har stort utvalg av sleiver og visper. Hovedsiden Kjøkkenredskaper Sleiver og visper. Du kan bruke en nål, du kan bruke en vanlig visp , og du føler deg bare . GSI Collapsible Whisk Sammenleggbar visp.


Primus Long Spoon Praktisk kjøkkenredskap for friluftsliv. Vis kategorier Skjul kategorier. I denne kategorien finner du visper i ulike modeller og forskjellige materialer. Her har vi visper i tre, plast, silikon eller metall.


En visp er et uunnværlig redskap på . Skap et koselig og personlig hjem!

Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg