fredag 22. april 2016

Fuging av skifer ute

Jeg bruker aldri noen form for impregnering av skiferflater utendørs. Mørtel for fuging av skifer på gulv og . Weber har god og bred erfaring med å levere produkter til liming og fuging av. Skiferfug benyttes til fuging av skifer på gulv og vegg, til fuging av limtegl og muring av skifermurstein. Benyttes både innendørs og utendørs.


Når det legges skifer ute er det viktig med fullstendig limdekning både på underlaget.

Fugebredden er opp til den enkelte, men det anbefales at fugene er ca. Jeg har prøvd både med utendørs fugemasse og betong. Fuging av et skiferbelegg er med og gir belegget en egen karakter.


Dette kan både handle om fargen og bredden på fugene. Skiferfug er en fugemasse til fuging av alle typer skifer og naturstein på gulv og vegg - ute og inne. Her kan du se hvordan du enkelt legger Bruddskifer på gulv. Abonner på vår kanal for å se flere.


Grovkornet og frostsikkert lim. Ypperlig til liming og fuging av tung stein, f.

Dette bør du vite før du legger skifer ute. Brukes det sand i fugene , vil det med tid og stunder vokse frem gress og annet. Spesialmørtel for fuging av skifer på gulv og vegg. Kan også brukes til muring av skifermurstein og fuging av limtegl.


Egnet for bruk både ute og inne. Grovrengjør skiferen med en fuktig svamp når fugene. Bruddheller har mange bruksområder, både ute og inne.


Omfanget av tilhugging og av svinn, avhenger av hvor smale fugene skal være. Den gode norske skiferen kan brukes til det meste både inne og ute. Prøv å unngå at fugene mellom bruddhellene møtes i kryss, eller at det blir lange rette . Bruk riktig lim under skiferen slik at steinen fester skikkelig til. Hagemøblene ble funnet på lagerutsalg og tåler å stå ute i regn og vind.


Montering av bruddskifer på støpt terrasse. Når fugene har tørket vaskes hele flaten og den nye uteplassen er klar til bruk. Det holder med en enkel skisse med. For legging utendørs anbefales mem-.


Skiferen kan være fuktig ved montering, men ikke rennende våt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg