tirsdag 26. april 2016

Glassflaske med kork

Silikon ring som gir god tetning. Kan brukes til oppbevaring av mat. Dame Herre Barn Sko Undertøy . Hos oss finner du et bredt utvalg av fine glassflasker med kork og med . IKEA - KORKEN, Flaske m kork , Tettsittende kork som forhindrer lekkasje.


Mange bruksområder som oppbevaring av dressing, servering av juice, tilbereding av egne oljer, safting osv.

Egnet til daglig bruk eller når det er tid til barneselskap. En flaske er en beholder med en hals som er smalere enn kroppen. Den lukkes med en kork , som enten settes ned i halsen (propp), eller skrus på utsiden . Kategori: Tilbehør Stikkord:. Vannflaske med kork i klart glass.


Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Kvalitetsvarer til lav pris. White Horse fine old scotch whisky. Liten firkantet glassflaske med kork.

Brun glassflaske til kirkevin med gullfarget metallkork. Innenfor korken ligger det en hvit plastbit. Det er stukket et hull i korken som også går . Sagaform Flaske med Kork liter. Denne flasken ser kanskje ut som en helt vanlig PET-flaske men det er egentlig en meget pen glassflaske som også kan . Disse flaskene rommer 1ml. Eske med liter flaske.


Flaskekapsler Bryggselv 26mm 1stk Bryggselv - logo kork. Mummi glassflaske med kork. Nydelig glassflaske med Mummiskog- illustrasjon. Glassflaske designet spesielt for servering av kald drikke.


Og liker å drikke, tilføyde Westry og løftet opp en støvete, grønn glassflaske med kork. Og han setter pris på kunst, sa jeg og trakk bort et stykke. PET- FLASKE MED KORK 300ML. Transparente PET-flasker som kommer med hvite skrukorker.


Volum :3ml, Mål: 55x1mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg