onsdag 20. april 2016

Rosetter til hest

For å bestille rosetter velg Nettbutikk øverst til høyre på siden. Valg av farger og evt trykk. For rosetter til hest velg Hesterosetter i nettbutikken. Vi ønsker deg velkommen som kunde. Slike rosetter brukes vanligvis til premiering av hunder, katter og hester.


Rosettene er håndlaget og produseres i Larvik.

Disse kan leveres med ønsket motiv i senterfeltet eller egen logo. Klubbrosetter - rosetter - skoies. Du har ingen varer i handlekurven. Alle grenspesifikke rekrutteringsklasser har egne rosetter subsidiert av oss, det samme gjelder deltagerrosetter. Alle NRYF sine rosetter kan bestilles på Rosettfabrikken, og her kan du også bestille rosetter med for eksempel.


Vi laver rosetter , bånd og badges af høj kvalitet til f. Nem og billig tilpasning af logo og tekst. Bruk det riktige utstyret, antrekket og stevnetilbehøret når du deltar på stevner og konkurranser.

Undgå mellemled - bestil direkte fra FORMO . Lucinda - Min blogg på hest. Ikke for det, folk sier visst at hesten har fått 1. Lige meget om det er rosetter til næste stævne, det lokale dyrskue eller til kåringer, så har vi rosetter som passer til lejligheden. Hoppe, årig B- hest i dressur.


I år går vi ALL IN og har købt rosetter fra WM Roset til det endelige klubmesterskab . Ved bestilling av rosetter med egen definert tekst er minimums bestilling rosetter. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Nå har vi fått klubbrosetter :D Nå har vi bare et hode som logo, men vi skal få egen logo etterhvert. Er bare ikke ferdig med den.


Vi har derfor nemt ved at opfylde de forventninger til den kvalitet af rosetter til heste du netop efterspørger. Fri tekst på bånd kan også leveres. Tekst på rosettene legges inn i eget felt. Du kan imidlertid ikke vinne samme rosett mer enn én gang med den samme hesten. Bordkortet måler 10cm i diameter inkl.


Dette er strålende bordkort til . Vi skal gje Rosett til samtlege plasserte ekvipasjer i ein klasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg