tirsdag 19. april 2016

Montering av spylepumpe

Behovet for spylepumpe dukket fort opp og jeg har nå, etter anbefaling, anskaffet en Jabsco pumpe som jeg skal montere. Spylepumpe og motor på samme bunnventil, erfaringer? Flere resultater fra baatplassen.


Samtidig, og det er HER finurligheten kommer inn, tar han fram spylepumpa og sørger for at kjettingen som forsvinner ned i hulen sin er ren og . Hvilken spylepumpe er det beste kjøpet for ettermonterting?

Whale Portable Pump Kit (t.h) krever ikke montering og fungerer bra. Fikk strekt opp vannslanger, montert spylepumpe , felt inn uttak for spyleslange og koblet alt ferdig med strøm styrt av egen bryter. Bronsekropp, rustfri aksel, Neoprenimpeller montert som standard for. Maks trykk: bar-Kapasitet: 18. Komplett med slange, uttak og montering.


Par-max - spylepumpe uten slange. Ikke selvsugende, og må derfor monteres lavere enn vannstand.

Den tar inn sjøvann via en stengbar bunnventil og dette vannet går via et filter i tilknytning til spylepumpen. Jeg har tidligere skrevet om spylepumpe på dekk. Selve pumpen blir montert under dekk med slangekoblinger ut på dekk, det blir . Vurderer å montere dekkspylepumpe i båten for lettere å kunne.


Min far kjøpte ein slik spylepumpe som han skal bruke på Arvoren, men har . Velkommen til Fannessen Marine AS. Bestill gjerne fra vår nettbutikk,vi leverer over hele landet. Båten er selvlensende, og med spylepumpe (tilvalg) montert så er rengjøringen etter fisketuren nærmest som for en drøm å regne.


Ta gjerne også en titt på vår . Pumpen er ikke selvsugende dvs at den monteres lavere enn. Miljøflåten er klar til avgang etter montering av ny fiskepumpe på styrbord linje, montering av spylepumpe og litt øvrig småfiks. Vi takker Miljøflåten og Optimar for. Bronse impellerpumpe for montering direkte på motor. Monteres på standard drill maskiner.


Smart spylesett til steder uten vannkran.

Koble pumpen til ett voltsuttak, plasser en slange(medfølger ikke) i en bøtte eller i sjøen og bruk slange og . SPYLEPUMPE KIT – LITER – Aqua Jet Kit WD 5. Det er montert Orlaco overvåkningskamera i maskinrom og i hekken, som vises på egen skjerm i styrhuset. Motor, og drev av typen Bravo 3X 3hk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg