tirsdag 12. april 2016

Messing skruer

Pianohengsel Mål B: mmMål C: mm. Treskruer, senkhode, messing. Produsert av messing med formessiget overflatebehandling. Jeg trenger å vite følgende for å finne ut om jeg har de skruene du trenger: 1: Hodets form. Skruene har Pozidrive-spor.


Hobbyer: Jeg holder på å reparere en bokstol ( Bookchair).

En av skruene er desverre forduftet. Messing , ubehandlet, linsehoved. I henhold til tysk standard kan tykkelsen på skruen , variere med op til 5mm.


Hos Carl Ras finder du med garanti de skruer, du skal bruge. I vores webshop har vi nemlig et stort udvalg af skruer, bl. Overfallshengsel messing , venstre.


Bredt sortiment av kvalitetsinnfestning til bygg og industri fra Arvid Nilsson. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Industrisalg lagerfører ca 15. Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer , muttere, bolter, skiver og nagler! Her finder du messing befæstigelse - gruppen vil løbende blive udvidet, men er der et akut ønske - er du velkommen til at sende en mail på . Flott dørkring i forkrommet eller polert messing fra Foresti. Ved første øyekast ser en skrue enkel og tilforlatelig ut. Gamle skruer er gjerne i jern, messing eller bronse.


Modelstørrelse, Universel. Kategori, Micro-modelbygning skruer. Sorter efter, Pris: Laveste først, Pris: Højeste først . Flotte concho som også kan brukes som chicago skrue.


Hodestørrelse er 12mm, Lengde 4mm sammenskrudd. Passer til materialtykkelse 4-6mm. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Kjøp Gjengestang , form A, messing , 1m online i vår nettbutikk - Skrujernet. Dørskilt i rustfritt stål er på full fart opp, alle skal ha dette på døren sin. Små sorte mikroskruer med stjerne, mm diameter x mm lengde. NOK med dager FULL returrett.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr.

Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Utsortert brukt og nytt messing som ikke er malt, fortinnet, eller forniklet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg