tirsdag 19. april 2016

Kombinasjonsnøkkelsett

Legg til i innkjøpslisten. Kombinasjonsnøkkelsett Multi med sperre, stk. Teng Tools Sats om U-ringnycklar i millimeter-storlekar. Samma dimension i båda ändar.


Det tolvkantiga ringhuvudet är bockat i 15° . Samme dimensjon i begge ender.

Leveres i innbyggingsboks . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Blanke forkrommede og polerte kombinasjonsnøkler med 15° vinkel på ringdel. Innsatsen kan fjernes fra boksen og har følgende mål: 255x165xmm. Sett med kombinasjonsnøkler i millimeter-størrelser. Funksjonelt og meget praktisk kombinasjonsnøkkelsett fra Hyundai, som består av totalt tolv deler.


Metrisk kombinasjonsnøkkelsett med patentert U-form skaft. Mindre slitasje på festet grunnet Dynamic Drive ringenden med kanter.

Forkrommet og smidd av herdet kromvanadiumstål. Fremstår som nytt, veldig lite brukt. Følgende størrelser ligger i . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller!


Få din bestilling raskt levert med PostNord eller Posten. Rask omstilling av trekkeretning. Skralle- kombinasjonsnøkkelsett. Skriv din egen produktomtale. KOMBINASJONSNØKKELSETT MED SKR.


Spesiallegert stål med permanent sort markert spiss. Fastnøklene har avrundede kanter for et godt grep og er produsert i . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til . Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? Forsenket tolvkantet ringhode som er bøyd i. Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk.


Verktøy i industrivalitet. Kraftig mappe med maljer for oppheng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg