tirsdag 12. april 2016

Anneks i hagen

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen ? Bygg utebod eller anneks uten å søke. En pergola er fantastisk – den skaper et hyggelig ekstra rom i hagen , der du kan nyte utelivet.


Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Finn ditt favorittanneks nå, og få et fristed i hagen.

Med et lite anneks i hagen får du et ekstra rom der tenåringene kan være, eller et sted der en ferierende gjest kan slappe av når han besøker deg. Nye byggeregler gjør det enklere å bygge et anneks. Min far vurderer å sette opp et anneks. Det kommer til å bli brukt dels som reveglugge, dels som kontor (av meg) og med ett par senger for gjester samt for meg, . Dette annekset fra Jabo er ikke det billigste, men ganske . Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. ANNEKS I HAGEN ELLER PÅ HYTTA - 20KVM.


Byggesett som er enkle å sette opp.

Kjøp på nett eller i butikk. Du trenger ikke mye plass for å bygge smarte løsninger i hagen ! Med en utebo et anneks eller kanskje et lysthus kan. I vårt store produktsortiment har vi mange produkter som kan brukes til anneks i hagen eller på hytta. Bygg et lekkert og enkelt lysthus til hagen.


Her finner du alle våre hytter som kan . Dette er et anneks med et åpent rom på 20kvm. Har du ekstra plass på hytta? Materialtykkelsen på mm, gjør at det er en . Trenger du litt mer plass på hytta, til overnattingsgjester eller lagerplass i hagen ? Da er et anneks den perfekte løsningen for deg.


Våre småhytter og anneks kan . Perfekt eksklusivt anneks for hagen , i massiv mm lafteplank. Kan benyttes som en ekstra uteplass, eller kanskje for Boblebadet? Meget kraftig laftet anneks som leveres med isolerglass i vindu og dør.


Er det noen her som har erfaring med anneks i hagen eller på hytta?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg