onsdag 27. april 2016

Duft til badet

Finn kroppspleie med dine favorittdufter fra The Body Shop! Vi har kroppspleien som passer til duftene våre. Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken vår!


Motefolkene Camilla og Lars Wiberg har sammen skapt et bad som oser av minner fra deres utallige reiser. De mange personlige tingene står fremhevet i.

Men det fikk meg til å tenke på at det hadde vært kjekt med en duft på badet , bare en svak duft. Finnes noe slikt i butikker? Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home, . Blomster med duft er også en fin måte å få ekstra god lukt i huset.


Mange opplever at det kan lukte vondt fra sluket på badet eller . Om du vil ha duften av clean cotton, fresh laundry, warm cotton, rain. Fresh Laundry passer like godt i stuen som på badet eller vaskerommet.

Materiale: Glass, Olje, Tre. Ytterligere info: Trepinnene får duften fra oljen til å spre seg. Spre godlukt i hjemmet med duftpinner og duftlys. Det finnes mange hjemmekoselige og friske dufter å velge mellom sett et deilig duftlys på badet i samme duft. Ingen ønsker vond lukt på badet - så hvorfor ikke kvitte deg med den?


I stedet kan får du naturlig god duft på toalettet hele tiden. Ting fører en rekke gode duftlys. Du trenger en gryte, sitronskiver og urter som avgir duft.


Inneplanter dufter ikke bare godt, de hjelper også til med å rense luften. Nydelig duft på badet med City duftserie. Nå har vi for på duftserien t. Saape – en duft av velvære med økologiske og naturlige ingredienser Hos Saape finner du nye produkter med naturlige ingredienser, . Dette er også en perfekt vertinnegave eller en liten . Vi har så mange fine produkter til badet , kropp og velvære. Produkter som er naturlige, med herlige dufter og som i tillegg passer fint inn på badet.


Duftoljen vil trekke inn i pinnene og spre en mild duft i rommet.

I små rom kan det være lurt å bruke færre pinner så duften ikke blir for sterk. Vond lukt på badet er ubehagelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg