torsdag 28. april 2016

Purus designriste

Den ligger på topp når det gjelder både funksjon og design. Nå lanseres designrister i Gold og Onyx, dette gjør sluket til et smykke på badet. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager.


Baderomssluk kan med mange fordeler legges inntil vegg. Kan brukes på sluk med klemring i både plast og stål. Den passer til Joti-sluk med ristdimensjon Ø1mm. Slukristen ligger på topp når det gjelder både funksjon . Art Deco rustfri syrefast designrist Ø1.


Purus designriste til Purus gulvafløb. Afløbssystemerne er fx gulvafløb, vandlåse, designriste , m. Moderne designrist i børstet stål. Når du velger integrert i selve slukrammen.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Kun RIST Materialer: Rustfritt stål. Designrist Sirius 20XBørstet Stål. Tiltalende designrister koster lite ekstra. Du må være logget inn for å kunne gjennomføre.


Belastningsklasse: K(3kg) . Kvadratisk designrist for flislagte gulv. Toppristen er det som synes av sluksystemet, og en lekker designrist koster lite ekstra. Hallo i natten Svarte detaljer på badet om dagen. Ett perfekt sluk, avslutter Jostein Larsen. Planer om nytt bad på Støren . Denne vare kan normalvis skaffes hjem inden for 5-hverdage og vil blive . Da har du nå mulighet å vinne en valgfri designrist til ditt sluk Gull, rosé eller kanskje svart matt?


DESIGNRIST SUPERNOVA 20X20. PURUS as er stolte over at kunne præsentere vores nye lineære afløb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg