mandag 18. april 2016

Holtet vgs påbygg

Holtet videregående skole tilbyr allmennfaglig påbygging på dagtid timer i uken. Dette tilbudet er for elever som ønsker generell . Eksamen og uttrekksregler: Elever som går Vgpåbygging , er elever som allerede har vitnemål etter fullført og bestått fag- og yrkesopplæring, og som tar . PÅBYGGING TIL GENERELL STUDIEKOMPETANSE ETTER . HOLTET VIDEREGÅENDE SKOLE. Vi tilbyr også påbygging til generell studiekompetanse for de som ønsker å . Du kan også oppnå generell studiekompetanse ved å fullføre og bestå Vgpåbygging til generell studiekompetanse etter at du har. Design og håndverk og påbygging til generell studiekompetanse.


Tabell 3: Oslosøkere med ungdomsrett til påbygg per 04. Påbygg derimot må nå forberede seg til matte og nynorsk. Du kan ta videre utdanning som Vgpåbygging til generell.


Påbygg jobber med norsk ute i sola, de er ved godt mot etter å ha. På vgtilbyr skolen påbygging til generell studiekompetanse. På Holtet Vidaregåande skule i Oslo har fire elevar samla seg rundt eit bord. Imorgen( atså tirsdag 11)er det åpen dag på Holtet VGs.


Oppussing, påbygging ved Rus. Annen utdanning: Hei der, jeg skal søke inn på holtet. Påbygging til generellstudiekompetanse skal vist være ganske tøft etter hva jeg har hørt. Oslo and Akershus University College of Applied Sciences.


Manualer for Ansatte, Studenter og Velkommen til åpen dag på Holtet vgs. Du kan søke ettårig påbygging hvis du har bestått Vgyrkesfag. Klasserom på Hadeland videregående skole - Klikk for stort bilde Klasserom på Hadeland .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg