fredag 29. april 2016

Kaustisk soda tett avløp

Er det noen som har noen gode råd for å fikse et tett sluk? NaOH og kaustrisk soda er svært etsende, så ikke få noe på huden. GJentok behandlingen med samme resultat - fortsatt tett som ei potte. Kaustisk soda er noe av det samme som Plumbo, men koker ikke like . Mange av oss tyr til klassikeren Plumbo når vi har tette rør.


Den kan forsteine seg og gjøre avløpet helt umulig å åpne, forklarer han til bonytt.

TETT AVLØP : Problem med tett avløp ? I de verste tilfellene er de ikek annet som hjelper enn å tilkalle rørlegger. Plumbo pulver er blant annet laget av lut og kaustisk soda. Det er konstruert til å boble og bruse så kraftig at det trenger seg igjennom alt . Slik spyling bør man uansett ha hvis rørene er så tette at det virkelig er . Dette kan løses ved hjelp av . Vond lukt fra sluket i dusjen innlegg 11.


Er det huseier eller leieboer sitt ansvar?

Tett sluk på badet, hjelp! Flere resultater fra forum. Trege avløp på kjøkken og bad - hva renser best uten å skade. Og kaustisk soda er: natriumhydroksyd. Men ja, jeg har greid å tette vasken med aske.


Har putta i kaustisk soda nå. Den tette blir selvforsterkendesom det vokser fordi det hindrer annet rusk fra å passere , og at rusk tiltrer tette også. På bad og kjøkken, i vaskene begynner avløpene å bli relativt trege.


Vannlåsen skal forhindre at avløpet fra vasken lukter. Hei, etter dager med helt tett vask og stående vann bestemte jeg meg for å kjøpe avløpsåpner. Anbefaler å bruke kaustisk soda fremfor plumbo. Bruker det på alle avløp en gang i kvartalet minst, eller oftere. GÅR TETT : Hår, balsamrester og såpe er alle med på å tette sluket på.


Ikke benytt kaustisk soda eller annen avløpsrens, da disse er giftige og . Den har en egenvekt på hele kg, som gjør at den trenger gjennom vann og åpner opp der det er tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg