fredag 16. desember 2016

Slange til bereder

Her snakker vi enkel, fleksibel montering. Husk at du trenger to berederslanger for en komplett installasjon. En til inntak av kaldt vann og en til uttak av varmt . Myk, fleksibel Pex- slange med rustfri omfletting.


Oljebestandig slange i PVC med kryssarmert polyesterfiber.

Billig for meteren, men dyrt for koblingssettene. Bør muligens ikke gå helt inn til den varme berederen , og er egentlig litt stivt . Trykkslange for varmtvannsbereder. Slange vann armert PVC 10xmm.


For varmtvann - Metervare. Nå er det på tide og tenke på montering av . Rustfri slange er egnet for kjøle-, varmesystem, filteranlegg samt for tilkobling av eget vann osv. Altech vannlås og avløpssystem.

Velkommen Produkter Vann Bereder Alde. Skjoslash;t slange T 8mm. Ati bereder rustfri L - 800W. Isotemp overtrykksventil til bereder 4bar. Platinox SLP slangen består av et spesial silikon material og en utvendig.


Benyttes ut fra bereder ved montering av ny bereder. Vi som har egen varmtvannsbereder må forholde oss til hvilken tilstand den er i, om den leverer riktig temperatur, om den får riktig vanntrykk og . Når berederen er tom, steng F ved å vri rattet moturs til ventilen stenges. Reservedeler Super SE (øvrige std. deler for bereder se s.7).


I tillegg til bereder inneholder pakken deler som vist under. Finn plassering for berederen og sett brakettene (5a) i de. Da er det bare kaldtvannn i berederen (men den erfortsatt full),. Koble til slange , slik det er nevnt over her, og la vannet renne i sluket i gulvet. Samt mange meter slange som skal takle både trykk og varme.


Mange har sikkert opplevd at det blir litt vått på gulvet ved berederen. Dette skyldes normalt at en sikkerhetsventil står og lekker litt. Denne varmtvannsbereder må kun brukes med originale Oras batteri for hytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg