onsdag 28. desember 2016

Casco gulvlim

Universalt gulvlim for mange typer belegg. Dispersjonsbasert gulvlim til innendørs bruk. Casco Teppelim er et lim for gulvtepper. Klassisk gulv- og vegglim for mange typer belegg.


Gulvlim til liming av de fleste typer gulvbelegg og tepper. Til liming av vinyl, vinylfliser, tepper og veggvinyl med PVC-sjikt på min.

Hurtig, meget god vedheft og hugg, både ved våt- og heftliming. For liming av de fleste gulvbelegg og tepper, samt veggvinyl med en tykkelse over mm. Brukes til de fleste gulvbelegg og tepper. Meget lave emisjoner - ECog M1. Til helliming av tepper, vinylbelegg, linoleum og veggvinyl.


Egnet til både våtliming og til vanskelige . Husk limspreder og vår anbefalte kniv! Kan benyttes i tørre og våte rom.

Lim metode sugende underlag. Linoleum xf² med jute bakside. Lim til parkett på betonggulv med opp til RF. Elastisk spesiallim for beh. Gulvlilm med ekstremt aggressivt hugg, til vanskelige legginger.


Limet biter umiddelbart og ekstremt godt. Platen ligger løst hjemme så skal lime skrogtrekket . Gulvlim , egnet til liming av de fleste typer vinylbelegg, LVT- og tepper. Polyolefinbelegg med grunnet bakside og gummibelegg opptil mm . Fixeringslim som gjør det enklere å fjerne belegget igjen. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


För montering av plastmatta! Kjøpte feil lim ved en feiltagelse, så det er uåpnet og ubrukt. Det å legge et heldekkende teppe hjemme, i store lokaler og i båter er egentlig ikke så vanskelig.


Men gode hjelpemidler er alltid en . Lim CASCO RX 85ml Håndverkslim og kontorlim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg