torsdag 15. desember 2016

Vinsjfeste båthenger

Originalt AL-KO manuell vinsj typ Optima 35 trekkraft 3kg en kvalitets vinsj til f. Der kan brukes båndlengde op . KAMPANJE PÅ WARN VINSJER TIL BÅTHENGER OG BILHENGER MM. WARN vinsjer er velkjent av trolling fiskere, offroad entusiaster, . Det har jo vært spørsmål her fra tid til annen om el. Så jeg tenkte å vise hvordan jeg har montert el.

Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Totalvekt Egenvekt Nyttelast Lengde Bredde Hjul LED-lys. Bremset tilhenger, utstyrt med V-formet drag og . Spesielt egnet som ATV vinsj. Har lurt litt på å montere elektrisk winch på båthengeren , men har til nå.


Baugstøtte og vinsj er standard på alle båthengere fra Tysse. Tilhenger er utstyrt med to selvjusterende vugger, en god vinsj og en svært kraftig. Våre båthengere leveres også med standard nesehjul og justerbar baugstøtte med vinsj. Trenger du en båthenger , men har ikke .

Jeg har fått tak i en opplagshenger uten feste for vinsj , dvs den stolpen som er mellom vinsjen og draget på hengeren. Draget er en enkel bjelke, ikke . Laget nytt vinsjfeste til båthenger. Koppang Metall added new photos. No automatic alt text available.


Våre båt- hengere leveres også med standard nesehjul og justerbar baugstøtte med vinsj. Både vinsjfeste og ruller er justerbare. Herunder tommelvarmer og motorvarmer, større batteri og fabrikkmontert vinsj. Det er dessuten plass til både passasjer og ekstra last. Henger er solid bygget på 70mm hovedramme, med pendlende og.


Flerfunksjonshenger og den typiske gårdshenger med tipp, vinsj og avtagbar frem- og . Leveringstid ca uker etter bestilling. Båthenger Bunn Støtte Brakett med Kjølrulle. XL Siderulle til båthenger stk - cm.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp vinsj billig i nettbutikkene. T-Max vinsj - V vinsj for bruk på motorkjøretøy, tilhenger, båthenger osv. Bare fantasien begrenser bruken.

God vinsj til den prisen du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg