torsdag 15. desember 2016

Fuktmåler

Derfor kan den skremme vannet av folk. Med god grunn, eller helt uten grunn. Sammenlign pris på fuktmåler. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Erik Askautrud i Håndverksbygg AS følger interessert med når Tom Robert Sletta forklarer hvordan en fuktmåler kan brukes etter at isolasjonen . En fuktmåler er et nyttig hjelpemiddel for å finne ut om det er unormalt høy fuktighet i vegger og tak eller andre steder. Det kan være greit å vite hvis du vurderer . Protimeter Balemaster fuktsøker. Fuktmåler med pigger og indikator.


FUKTMÅLERE - FUKT I LUFT OG MATERIALER. Finisterra AS er eneimportør i Norden for disse .

Digital fuktmåler til tre og mur! Lurer du på om treverket utendørs er tørt nok til å males? Da er en fuktmåler det du trenger. Slik måler du fukt i veggene.


Foto: ProdusentenVis mer . Virker på tre, betong og sement i tillegg til innebygget . Bruker 4stk LRbatterier (inkludert). Hva kan gå galt i fuktmåling ? Manglende ettersyn av måleapparat. Fukt i treverket kan forårsake råte, sopp, malingavflassing og generelt forfall.


Det gjelder å stikke nålene på fuktmåleren så langt inn som mulig i treverket. For å unngå soppvekst under malingen, bør det måles under 20 . Hadde tenkt å kjøpe meg en fuktmåler , og de hadde flere i butikken. Jeg ønsker å anskaffe meg en fuktmåler til å sjekke fuktnivået i betongen og luft i kjelleren. Jeg ser etter noe prismessig mellom ClasOhlson .

Egner seg også for andre byggematerialer som murstein . Om du skal måle utendørs er det viktig at treet har riktig fuktighet. Proff fuktmåler fra Stihl. Med fuktmåleren får du raskt beskjed. Kan også brukes på sement eller.


Bruksområder: Hendige og pålitelige instrument for sikker kontroll av fuktkvote i og under materialer som betong og tre. Måler også byggemateriale. Egenskaper: Allsidig fuktmåler som . Trenger du å søke etter fukt i betong eller tre, er vår fuktmåler godt egnet.


Følger med elektroder for vanskeligere steder. Ta kontakt ved behov for leie! Lengde på elektroder, mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg