tirsdag 27. desember 2016

Glass med lokk og sugerør nille

Morsomt plastglass med sugerør tvinnet rundt. Finnes i forskjellige mønster. Forfatter: Martin Westbye.


Glassene med lokk og sugerør er perfekte å ha med seg på piknik, i bursdag eller når du har grillfest. Hvor tar du med deg drikkeglass denne sommeren? Glassflaske med lokk i nostalgisk brunt glass.

Flamingo plastkrus med lokk og sugerør 0. Byd på noe kaldt og leskende i et glasskrus med lokk. Europris har de aller meste av serviser, kopper og glass du trenger på kjøkkenet. Unngå søl med dette praktiske milkshakekruset med lokk og sugerør.


Drikkeglass med sugerør 450ml. NILLE Metallykt 159-Hett fra grillenNoen griller hele året, men aller best. Plastglass med lokk med hull til sugerør Mat og kosthold.


Du får tak i engangs rundt omkring, feks.

En åpnet, gjennomsiktig plastpakke med sugerør i stripet, flerfaget mønster. Har vært brukt på glass med tørrkaffe. Bermuda glasslykt - Grønn. Lampett nikkel m glasskuppel.


Glass 35cl 1Bottesett Cars og Minni 6-. Plastikk glass med lokk og sugerør ! Fresh drinks bottle glass fra. Alltid massevis av sterke tilbud på hvitevarer, elektronikk, TV, lyd og datamaskiner! Samme lave pris i butikk som på nett! Panduro) - glassflasker med forskjellige farger på lokk.


Fjær, sugerør , sløyfe og blomster. Gjør sånn som du pleier med perler. Ta frem sugerør , glass og drikken. Funker som bare det, assorterte. Nille synthes registered names.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg