onsdag 21. desember 2016

Skumvask bil

Velg riktig skumkanon for skumvask av bil. Vi guider deg gjennom de tre hovedprinsippene for skumlegging, når du skal vaske hele eller deler av bilen. Skumvask er effektivt selv på en . Flere og flere oppdager at å skumlegge bilen som er en morsom måte å vaske bilen på. Skummet er kjent for å trekke ut møkka fra flatene den ligger på og .

Konsentrert og høytskummende alkalisk skumvask for bruk i skumlegger eller med. AUTOGLYM FOAMING CAR WASH AutoGlym Foaming Car Wash er en nydelig shampoo til bruk i vaskebøtta. Ekstremt drøy, veldig godt skum, god glid for å . Vårklar bil er kanskje ikke det samme for deg som det er for naboen.


Noen koser seg med å kvitte seg med vinteren og gjøre bilen klar for ny . For raskt og effektiv fjerning av olje, fett, veistøv, salt, trafikkfilm m. Gir enda grundigere rens enn vanlig bilshampo.

Rekker til 15–vask av normalstor bil. Vi har testet bilshampoer. Testvinneren holder bilen ren i en uke! Skum er i vinden som aldri før når det gjelder vask av bil. Skum gjør ikke bare at du får utnyttet såpen bedre.


Hvordan skumvasker man bilen med en højtryksrenser og en rigtig god sæbe. Forvask bilen med kvalitet fra Bilvoks. Tenk på miljøet når du vasker og polerer bilen. Der er en masse videoer på med folk som bare skummer bilen ind og spuler den ren.


Er den helt ren når den bliver tør . SKUMVASK er et sterkt skummende vaskemiddel til bruk ved skumvask av bil. SKUMVASK anbefales i børstemaskiner som har skumvask program . Kärcher har alt du tenger av utstyr for vask av bil. Med en høytrykkspyler kan du vaske bilen utvendig raskt og enkelt, og med grovstøvsuger og tekstilrenser. Fjerner olje, fett, veistøv, salt, trafikkfilm m. Skumlegger og skumvask brukes til rengjøring av mange flater, som f.

Autoshampoo, bilvoks, indvendig bilpleje, vaskebørster til bilen og meget mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg