mandag 26. desember 2016

Montere sponplater på vegg

Standard Vegg Spon kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige. Det står i bruksanvisningen at det skal limes. Greit nok, men det fungerer helt fint å bruke kramper og droppe lim fullstendig. Når platene først begynner å bevege . Ubehandlet sponplate til vegg.


Platene kan monteres direkte på tre- og stålstender.

Vi leverer veggspon i to forskjellige . Velger du Arbor ubehandlede sponplater for vegg , kan du skape akkurat de rommene du ønsker. De kan monteres på horisontale lekter uten understøttelse. Ulike bruksområder krever ulike platetyper og montering. Forestia Vegg monteres med min.


Veldig effektivt med godt verktøy. Skal du lage et flytende gulv, er gulvsponplater et opplagt underlag. Du kan gjerne montere noen ekstra spikerslag uansett, slik at veggen er forberedt til.

Etter montering er platene klare til maling eller tapetsering. Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med . Sponplate klar for maling eller tapetsering. Platemontering med skruemaskin (borskrutrekker).


Denne anvisningen beskriver montering av bygningsplater av gips, spon eller trefiber på vegger. Det er ingen sak å montere nye vegger – ferdig tapetsert – i løpet av noen. Veggens ene side kles med to lag sponplater.


Behandlede veggplater er enkle å montere på veggen og godt egnet til både nybygg. Walls4You er veggplater i spon , ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og . Dette er en ferdig behandlet sponplate til vegg. Les vår guide for montering av flatskjerm på veggen.


Nå står jeg igjen med sponplater på stua. Roths sponplater monteres i hovedsak i henhold til mon-. Ved montering av selve tilfarersystemet mot gulv og vegg , følg nøye Granabs veiledninger.


Walls2Paint-platene på eksisterende vegg , kan . Nå trenger du verken gips- eller sponplater for å få slette vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg