onsdag 28. desember 2016

Egenvekt gitterrist

Weland produserer gitterrister i tre ulike utførelser: pressveisede gitterrister , A-rister og miljørister. Hver utførelse finnes i mange dimensjoner,og med . Weland A-rister ser akkurat slik ut i dag som når vi begynte med gitterrister for år siden. A-risten består av flattstål som klippes i lengder for både bærestålet . GUP (glassfiberarmert umettet polyester) er en .

Rister av glassfiberarmeret plast (kompositt gitterrister ) er lette å tilpasse til de. Bredt program av gitterrister lagerføres i flere kvaliteter. Brukerriktig, funksjonsriktig rist for offentlige områder! Kvalifiserte gitterrister i glassfiber leveres for beskyttelse mot fallende objekter.


Lett egenvekt i forhold til belastningsopptagende evne. FIBERDECK gitterrister har liten vekt i forhold til belastningsopptagende evne. MEISER er kjent som en av verdens ledende produsenter av gitterrister.


Vi produserer også profilplank, trinn, repos og fasaderister.

Både som ferdige løsninger . Lagerførte GRP produkter omfatter gitterrister i ulike dimensjoner som gitt i tabell under. Ved større behov ta kontakt. GITTERRISTER FOR GANGBANER OG KJØRESTERKE PLATTFORMER. Gitterrister og strekkmetall.


Bygg og anleggs- produkter. Tabeller, salgs- og leveringsbetingelser. Trinn av gitterrist , GD 25x3. Standard borbilde for trinn av gitterrist i både press-sveist.


Korroderer ikke, har lav egenvekt og høy mekanisk styrke i forhold til vekt. Kassen har høy slagstyrke,. Stor plattform på øverste nivå: 60xcm. Ved ĂĽ benytte gitterrister produsert i fenolbasert komposittmateriale, oppnĂĽs en vektbesparelse pĂĽ ca.


Renblåsepistol og solid gitterrist. Til trapesplatetak på grunn av lav egenvekt. Perforerte plater, strekkmetall, gitter.

Ved å velge Aluflex aluminium gangbane får du en nærmest vedlikeholdsfri løsning, som kombinerer lav egenvekt og stor bæreevne. Frontdør med dørlås og gummipakning. På armene lagres gods med middels og høy egenvekt , i små til store mengder per artikkel ved. Hengerens egenvekt er 1kg.


Brosjyren med Stillas og stillassystemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg