onsdag 21. desember 2016

Vannlås med bunnventil

Spar penger på rørleggingen med vårt sortiment av rimelige bunnventiler og vannlåser ! Vi har bunnventiler og vannlåser til alle våre servanter. For dobbel vask med breddeavløp og tilkobling for oppvask- eller vaskemaskin og selvrensende vannlås. Rør av PP-plast og pakninger av syntetisk gummi.


Komplett vannlåssett i plast, med bunnventil og gummipropp.

Stort utvalg til lave priser. EasyClean er sil og vann i et. Smart vannlås for oppsamli. Når vannet begynner å renne langsomt ut av servanten er det på tide å rense vannlåsen. Løsne den lekkende mutteren fra servantens bunnventil.


Her ser du hvordan du monterer to forskjellige bunnventiler på en vask: Først en push-open bunnventil. VikingBad PRELOC 4vannlås og bunnventil for alle VikingBad servanter og baderomsmøbler.

Du har nice to have og du har need to have. Vannlåsen har en innebygd pop-up. Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom. Et lenge neglisjert område innenfor VVS.


Men nå finnes det mye fint. Mange lekre farger og materialer. Utenpåliggende vannlås med bunnventil og bunnpropp. For servanter som har synlige rør under anbefales det en design vannlås som gir en. TMC åpen bunnventil til servant krom.


Jeg pleier å bruke Wiega vannlås med bunnventil. Eksklusiv vannlås 30cm inkl bunnventil Alt av pakninger er ok Alt er tipptopp. Bunnventilene leveres i versjon for servant med eller uten overløp Bunnventil for servant uten overløp kan ikke lukkes,.


Kjente en rar lukt fra sluken på vasken på kjøkkenet. Bestemte meg for å skru opp denne, og nå klarer jeg ikke sette den sammen igjen. Tilpasning utføres av dbm på ditt bestilte baderomsmøbel.

Alle våre vasker leveres uten vannlås og bunnventil. Vår unike vannlås PUM er en problemløser som gjør hverdagen enklere. PUM har en luktsperre (membran) som er integrert i bunnventilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg