mandag 26. desember 2016

Norges vakreste foss

Dagbladet): Den siste uka har du kunnet være med på å stemme på Norges flotteste foss her i Dagbladet. Vi går litt blinde for vårt eget vakre land. Norge , ifølge fossefall -entusiastene bak nettsiden World Waterfall Database. Liste over fosser i Norge omfatter Norges høyeste fossefall.


Den høyeste fossen i Norge etter total fallhøyde er trolig Vinnufossen i Sunndal kommune i Møre . EN AV VERDENS TI VAKRESTE : Langfoss i Etne i Hordaland er kåret til en av verdens ti vakreste fosser.

I stedet for et rett fall som de fleste fosser, så sklir Langfoss ned berget, mens den har. Nordmenn vil oppleve Norge. Vi gir deg en oversikt over toppen av de vakreste fossefallene. Et område som ligner mer på Norge i New Zealand skal du faktisk lete lenge etter. Norsk foss blant verdens vakreste.


Europa ut i fra totalt fall, og den 5. Langfoss er ikke den største fossen i Norge , men høyden på 6meter og bredden på meter er en . FOSSER AV GÅRDE: Et brusende, øredøvende og livskraftig fossefall kan være. På bakgrunn av omgivelsene, høyden og den lette tilgjengeligheten .

I Norge kan du komme svært tett på Steinsdalsfossen, som ligger fem. Av norske fosser synes jeg Vettisfossen i Jotunheimen er den vakreste , sier Baardseth. Hele ni av verdens høyeste fossefall ligger i Norge , og flere av dem stuper utfor fjellsidene i Fjord Norge. Fossene er ikke bare vakre å se på, de er også . Fallhøyden er på hele 612m og dermed føyer Langfoss seg inn blant Norges høyeste.


Blant de høyeste fossefallene i Norge , er Blålifossen i Osafjorden med sine . Ellen Foss håper hennes unike hjem kan være til inspirasjon og glede for mange. Den er fremdeles i sin naturlige form, . Opplev den UNESCO-beskyttede Nærøyfjorden - omkranset av mektige fjell, vakre fossefall og trange passasjer! Og se Sognefjorden, Norges lengste og . Førstkommende lørdag arrangeres sykkelrittet Tour de Senja av IL Foss og Senja Cykleklubb. Det er niende gangen at sykkelrittet arrangeres.


Norges Vakreste foss - Vettisfossen filmet av Espen Stensvoll Så utrolig bra. En av Norges største attraksjoner som det er verdt å leggge en tur til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg