torsdag 29. desember 2016

Børstesliper tre

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Allsidig børstesliper med 860W motor. Nylonbørste Kmedfølger. Vinn et GAVEKORT til en verdi av kr. Meld deg på vårt nyhetsbrev innen 30.


Dekorfjerner for børstesliper. Tidsbesparende system for fjerning av understellsbehandling, tettemasser, lakk, rust og dekorfolier. Spesielt godt egnet for rengjøring av sveisesømmer i . Kan brukes på metall, glass, tre og glassfiber. Børstesliper til fjerning av rust og bearbeiding av tre. Gnistfri flap børste av nylontråder impregnert med silisiumkarbid sandkorn for avgrading og overflatebehandling av metall og tre.


Delbetaling Fri frakt fra 699kr. Gummihjul for fjerning av dekor o. Brukes sammen med 23mm adapter. Video for denne maskinen ved arbeide i tre finner du HER. Dybdeinformasjon om maskinen HER. Lakkert jerrykanne med Morgan og Cola logo.


Tre på bakvegg og gulv ble brent kullsvart, pusset med børstesliper , og lakkert med . Perfekt verktøy til overflatebehandling av metall. Kjøp verktøy, maskiner og verkstedutstyr til garasjen, byggeplassen og huset, i ditt nærmeste Biltema varehus - lave priser, lange åpningstider og gratis . Fjerner klistremerker og lim uten å skade . Fremhever det vakre og naturlige i treverk med nylon- og kullbørster. Skjæring av ulike typer materialer som tre , stål, aluminium, plast, rustfritt stål og tynne, bløte bygningsmaterialer etc. Formskjæring og utskjæring i. Slipenylon singel rondell for børstesliper.


For sliping og rengjøring med boremaskin på tre , plast, metall og lakk. Bilde av Makita Sirkelsagblad HM 1x mm, Ztre. Ideell for rustfritt stål, stål, alu, kunststoff, tre og stein. Slipepapir rull til Varo børste sliper.


Tilgjengelig i korn P- P1- P120 . Fleksibel sparkel for metall, tre og syntetiske materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg