torsdag 15. desember 2016

Aubo venezia hvit

Ergonomisk og praktisk estetikk. Skarpere enn dette blir det ikke. På bildet har vi understreket designets minimalistiske . Dørerne er grepsfri, og har i stedet gripelistene som håndtak.


Se også bilder av kunders egne kjøkken på Aubo. Blandebatteri, oppløftsventil .

AUBO er akkurat nå den eneste produsenten av kjøkken-, bad- og. Fremdeles velger flest kunder hvite kjøkken i klassisk stil. Vi er lokalforhandler av kjøkken fra AUBO. Venezia Hvit fås naturligvis.


AUBO møbelkjøkken er selve familiekjøkkenet, et kjøkken hvor det kan skapes rom for alle, fra. VENEZIA HVIT – stilrent utseende uten synlige håndtak. Naturtro og lyst kjøkken i tidløs design. Grepsfrie fronter som er .

Opplegg for oppvaskmaskin. Lågerne har funktionelle gribelister, der fungerer som håndtag. Aubo kjøkken med Silestone benkeplate.


Funksjonelle løsninger og god skap- og benkeplass, her har man mulighet til å kose seg mens maten tilberedes. Gulv underetasje, stålglattet betong, fliser på våtrom. Et enkelt hvitt et med fin benkeplate og innebygd oppvaskmaskin, komfyr, plate og. Sort kjøkkendrøm med smart DIY . Vi tenker derfor også å ha lister og dører i klassisk hvit. Gulvet er laminat fra Berry . Aubo har nettopp lansert fire nye fronter uten håndtak.


Finn inspirasjon til ditt nye AUBO kjøkken, bad eller garderobe her. Hos AUBO legger vi vekt på at hver tomme av ditt nye kjøkken . Vi har sett oss ut epoq, ikea og aubo (monter). Har lurt litt på melinga som er svarte fronter, eller venezia hvit som har innfelt håndtak :) . På soverommet leveres kombigarderobeskap av hvit slett type med slagdører, . AUBO leverer kjøkken i alle stilarter, størrelser og prisklasser.


Frøylandsparken - Kvernaland - Stor og romslig tomannsbolig, visning hver tirsdag 17:3 KUN EN IGJEN - ØsterHus.

Innhold: FrøylandsParken BKS15 . White Oak Line og Siena Matt Hvit med benkeplate i kompositstein. Hvite kombigarderober i glatt utførelse medfølger på soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg