torsdag 21. september 2017

Vinåpner elektrisk

Med et lite trykk på en knapp, trekker den opp både . Oppladbar, elektrisk vinåpner med foliekutter. Finnes det noe verre enn at mingelfesten holder på å dø ut siden vinflasken er tom og det er så slitsomt . Batteridrevet vinåpner i rustfritt børstet stål. Benytter stk AA batterier (ikke inkl).


Helautomatisk vinåpner i lekkert design.

På en enkel måte ordner vinåpneren jobben i løpet av ett par sekunder. Le Creuset, crown top vakumpropp. En enkel vinåpner i et moderne design. JEL Elektriske husholdningsapparater.


Moderne elektrisk vinåpner med 3. Inkluderer micro-USB kabel for å lade. Automatisk vinåpner som åpner vinflasken på sekunder. Drevet av en stillegående og kraftig motor med reversfunksjon for enkel fjerning av kork.

TilbudNOK10Førpris:NOK19Rabatt - inkl. Vinåpner Elektrisk med foliekutter. Se beste pris på Funktion vinåpner batteridrevet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Settet kommer i en fin oppbevaringsboks og inkluderer 4 . Denne praktiske automatiske korkskruen er et viktig vintilbehør på de mest stilige og glamourøse gourmetbord.


Den er også en utmerket og eksklusiv gave til . Innovativ elektrisk vinåpner som åpner vinflasken på kun sekunder. Har dere elektrisk vinåpner i butikkene deres? Idealistisk vinåpner fra Ikea Pris: kroner. Den velkjente modellen er helt grei, til topp pris.


TV Hjelper deg - strekfjes. Natalie elektrisk vinåpner. Elektrisk vinåpner Åpne vinflasken på bare sekunder med denne elektriske vinåpneren. Denne batteridrevne vinåpneren åpner en flaske vin ved ett trykk på en knapp.


Korketrekker soft-touch Black. Viims: Noen som vet hvor det går an å få kjøpt en bra, billig vinåpner ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg