torsdag 28. september 2017

Store fastnøkler

Fastnøkkel åpen ende, industri mm. Reservedeler er ikke lagervare i våre butikker. Bestill dem via e-post, telefon eller butikken.


Passer til større maskineri, båtmotorer m. IDG-Tools fastnøkler i Tysk modell av Chrome-Vanadium stål.

Alle størrelser utenom mm. De store , svarte til Biltema funker greit - de små, blanke er jall. Se det store online utvalget av Nøkkelverktøy hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Om du trenger en fastnøkkel eller et fastnøkkelsett, har vi et bredt utvalg til forskjellige mutterdimensjoner, i ulike prisklasser. Stramme eller løsne muttere og. Matt finish, produsert i chrome vanadium.


Bahco fastnøkler i tommer.

Forniklet og forkromet, høyglanspolert. Med samme dimensjon i begge ender. AS-drive (anti-slip- drive) som griper skruehodet på flatene. Produsert i chrome vanadium. Diverse store fastnøkler selges.


I tillegg så er den for lang. Store innkjøp gir lave priser som dette komplette. Les mer om Presisjon føringsanlegg system. Div verktøy, fastnøkler, pipenøkler, spesialverktøy, samt et verktøysett med.


Lengde Stor fastnøkkel med klo i ene ende 38. Bredde Stor fastnøkkel med. Ekstra lang fastnøkkel med skralleende, med leddete enderinger med doble dimensjoner.


Ekstra fintannet skrallemekanisme med tenner, krever kun 4 . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Her får du fem fastnøkler med reversibel skrallefunksjon og tolvkantet gripeflate. Det er verktøy som det er en drøm å ha disponibelt i . Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.

Vi kan lett forestille oss at denne utstrakte knivbruken også gjorde det nødvendig med en stor produksjon av knivblad. En av de sentrale bygdene for framstilling . Om vår bruk av cookies (informasjonskapsler). Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre . Det vi ikke lagerfører skaffer vi! Pipene kan brukes sammen med alle type fastnøkler. Stor bolle i solid ABS plast gjør denne.


Dimensjoner ifølge DIN 894. Smidd av spesialstål og herdet. Størrelsene 6-mm er fosfatert, mm og større er stålgrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg