tirsdag 26. september 2017

Baderomsinspirasjon 2017

Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Her kommer noen av mine favoritter. Stilsikkert med AIR hvit og speil med belysning bak kanten, . Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.


Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene.

Renovere eller bygge nytt bad? Vi var på årets ISH-messe og fikk masse ny baderomsinspirasjon. Les vårt syn og uttak på årets. Se gjennom bildene for å finne den baderomsinnredningen som passer akkurat din.


Her finner du masse inspirasjon til ditt nye baderom. Har du planer om å pusse opp badet i år? Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon.

De beste rørleggerne nekter å installere billige blandebatterier. De vet at et dårlig blandebatteri kan føre til vannskader og en hel haug av ekstraarbeid. Bla gjennom bildene for å finne det som passer deg aller best. Her har vi samlet inspirasjon til ditt baderom så at du kan finne dem ulike stilene og baderomsproduktene.


Krohn Rørleggerbedrift AS har nylig flyttet inn i flotte nye lokaler i Trimveien 41. Det er seriøst et hav av muligheter der ute når det kommer til baderom og hvordan man kan ha det! Selv har vi øynene våre på dobbeldusj, noe . See more ideas about Bathroom, Half bathrooms.


Den frostede glassplaten til høyre. I går fikk vi baderomsinnredninga, skapet og speilene til det største badet vårt. Men ennå er det en stund til vi kan innstallere disse tingene - vi . Dette bildet fra Pinterest var en av utgangspunktene for vår baderomsinspirasjon. Baderomsinspirasjon Heart. Trenger du baderomsinspirasjon ? Mer trender og baderomsinspirasjon.


Eventuelt kan du dele inn badet i ulike soner for å skape en spa lignende følelse.

Ta en titt i vår lookbook og la deg inspireres av årets juletrender. See what people are saying and join the. I vårt inspirasjonsgalleri for baderom finner du mye baderomsinspirasjon.


Lite bad med dusjkabinett u kule ideer. Steinvask p badet elegant tenkte vise litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg