fredag 22. september 2017

Vedkappsag

Noen som har erfaringer med disse? Leveres med forlengerskinne og dybdestopp som forenkler . Kapplengde på arbeidstykke 3mtr. Blad størrelse 400mmx30x3mm.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Kraftig vedkappsag med en kappdybde på 1mm. Hardmetall sagblad og kraftig motor på kW. Robust og brukervennlig vedkappsag med høyt fokus på sikkerhet. Maskin Importøren AS tilbyr elektriske og traktordrevne vedkappsager for å produsere ved på en sikker og effektiv måte.


Praktisk og funksjonell vedkappsag som passer perfekt i garasjen, vedboden eller på hytta. Få ferdigkappet ved i en fei. Sagbladet mål er 400xmm, og maks . Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale?

Effektivitet iforhold til ei vanleg mindre elektrisk kappsag? Vedkappsag til salgs fra Kr. Lås verkstedet, koble ut strømtilførsel og oppbevar maskinen der ditt barn eller andre utilsiktede personer ikke har tilgang. Maks kutte diameter: 13cm. Utviklet for å handtere emner på opp til meter med diameter inntil 17cm.


Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Du kan file med en vanlig flatfil, som er avrundet i kantene. HM sagblad og en kraftig motor på kw.


Dette har jeg gjordt mange ganger (med godt resultat) og var vanlig tidligere. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Denne er utgaven med ledninger, men fin.


En mann i sekstiårene fra Skaugdalen ble etter uhell med ei vedkappsag tirsdag, fraktet til St. Olav Hospital i Trondheim med Luftambulanse. Kompakt og kraftfull vedkappsag med forlenger på 75cm som forenkler kappingen betraktelig.


Lindberg har vi et stort utvalg av vedkløyver, økser og vedkappsager til gode priser. Vi har alt du trenger til vedkappingen.

Kjøp online i dag og få varene. Robust vedkappsag som er produsert av solide firkantede rør og er enkel å legge sammen og transportere. Sagen har nullspenningsbryter og termokontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg