fredag 29. september 2017

Bygg reis deg 2017

SISTE NYTT FRA BYGG REIS DEG. Her finner du en oppdatert utstillerliste med standnummer. Ambisjonsnivået er høyt, og vi har mange godbiter på lur.


Da bør du melde deg på Det Norske Byggemøtet. Kom og opplev flere spennende aktiviteter på Lillestrøm . Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass og.

Vi ønsker å tilby våre kunder en gratisbillett til årets byggemesse. Norges Varemesse på Lillestrøm. Her opplever du de mest innovative løsningene og holder deg oppdatert på de viktigste . Nå er det dager dager igjen til 45.


Hunton produserer og selger miljøvennlige og energieffektive byggløsninger basert på tre og . Nå etterlyser produsentene flere pilotprosjekter til Urbane Uterom. Hva med morgendagens byggeri? Målet med Digital Arena er å løfte frem nye . Messen avholdes mellom den 18.

Schüco inviterer deg inn i en verden av fascinerende innovasjoner. Hent adgangskort på denne lenken. Se våre nye produkter med fokus på energiytelser . Du er velkommen til å besøke vår stan som er bemannet med dyktige medarbeidere. Hvis du vurderer å ta med deg dine ansatte på seminar, så er det dette seminaret du bør . Hos CHECKD får du gratisbillett til arrangementet. Bestill gratisbillett her.


Få gratis inngang, benytt deg av vår kode. Vi er så takknemlig for alle som har vært innom vår stand og alle gode . Vi har bestilt bord på Thon Hotel Bristol Grill i Oslo, torsdag 19. Vi treffes der etter messen til middag og sosialt.


Her er det førstemann til . JM deltar med både stand og foredrag. Drammens-baserte Protan as viste på BRD . Vi ser frem til å diskutere lønnsomme og bærekraftige løsninger for bygg- og anleggsbransjen med nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg