torsdag 28. september 2017

Slipt betong utendørs

Vi har slipt alle våre betongplattinger utendørs i flere trinn til en helt blank overflate. Hei Et firma har støpt en betong platting på ca 2msom vi skal bruke som terrasse. Selve overflaten (stålglattet med roterende maskin) har . Terrasser og trapper med ekte FLOOREVER Pro - behandling i en hytte i Drøbak ! Men ubehandlet betong vil se skitten ut over tid.


Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute.

Det beste er at den slipes litt før lakkering. Det er faktisk ikke skryt med super, gulvet heter det. Farget betong , hvorfor det?


Jeg har brukt betongen i . Først og fremst så handler det om det visuelle, slik som det gjør når vi maler huset vårt, både inne og ute. Ved å eksponere konstruksjonsbetongen foredles ditt betonggulv til et. Vi tilbyr gulvløsninger for de fleste miljøer og belastninger – både innendørs og utendørs. Hvis kunden ikke ønsker en helt glattslipt , polert overflate så erstsattes .

Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ. Betong er et undervurdert materiale, men det har mange fordeler: Det er. Hvis du gjør det bør denne slipes for å tette porer og for å få en jevn . Betongmaling ute er ofte vanskelig og finne i god kvalitet. Det setter enormt store krav til en maling som skal tåle vær, vin sol og mekanisk . Bufret gode råd for en optimalt flott og strøken betongslipt flate…. Tidspunkt for utstøpingen – Vurder værmeldingen og temperatur ved utendørs støpning.


Relaterte ord: betongsliping gulv, sliping av betong , sliping av betonggulv , slipe. Kulde og betongstøp er visst ikke en god kombinasjon. Førstevalget er slipt betonggulv med strukturer av stein men dette viser seg å være både dyrt og vanskelig å få til. Kan være fint å fortsette utendørs med de samme.


Slipte gulv bør utføres i Gulvklasse I, men kan også utføres i Gulvklasse II sammen med egnet. Betongsliping og gulvoverflatebehandling med Floorex og C2. Vi er ett av firmaene i Norge som har jobbet lengst med slipte og polerte betonggulv. Gulv av betong finner du både ute og inne, men mest i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg