fredag 22. september 2017

Håndholdt tøydamper

Lær hvorfor disse passer til dine behov. Inspirert av store og kostbare dampstasjoner de fleste renserier og eksklusive klesbutikker har, har Philips utviklet en liten dampoppfrisker. Se beste pris på Philips GC310.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Skrukker og bretter på klærne rettes enkelt ut ved stryking mens de henger. Håndholdt tøydamper for effektiv og rask stryking. Det er bare å trykke på utløseren, og skrukkene fjernes raskt med kontinuerlig damp.


Rask fjerning av skrukker med dampkraft. Perfekt på reiser og for klær som krever. Trebs komfort tøydamperen kan gjøre klærne og sengetøyet enkle å rengjøre og er spesielt effektiv for å dampe flekker fra gardiner. Dampen trer inn i fibrene i . Denne håndholdte tøydamperen er perfekt å ha når du trenger å gå over tøyet i siste liten eller stryke klær som krever litt arbeid. Rask, enkel å bruke og velegnet.


Jeg har en Propress steamer. Den er vel egentlig beregnet til butikker og sånt, men jeg ville ha noe ordentlig når jeg først skulle kjøpe. Sjekk priser på test tøydamper. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp test tøydamper billig i nettbutikkene. Lefdal har stort utvalg av strykejern. Finn strykejernet som passer ditt behov her! Hun brukte en håndholdt tøydamper til å stryke dressene hans - gjerne. En dag skal Hicks ha glemt å ta med den håndholdte tøydamperen.


Stryk tøy uten strykejern med en tøydamper fra Philips. Praktisk og smidig steamer i håndholdt modell. Fjerner skrukker fra alle typer tøy. Dampstrykejernet er sammen leggbart.


Philips SteamGo er en praktisk damppistol som fjerner skrukker på alle typer plagg uten behov for strykebrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg