fredag 29. september 2017

Peisovn utstillingsmodell

Peis og vedovn - Byggmakker. Se vårt brede utvalg av peis og vedovner fra kjente merker som Jøtul, Dovre og fler. Vi har også alt av tilbehør som trengs til din peis og ditt ildsted. Vi trenger plass til nye modeller og selger derfor ut utvalgte utstillingsmodeller.


Nedenfor finner du et utvalg av det vi har for salg fra utstillingen. Dovre Sense-serien er en moderne peisovn , i et design som bryter med de tradisjonelle formene.

Det spenstige utseende gjør ovnen til et naturlig bl. Dette må du vite før du bytter peisovn. Bytt til en rentbrennende peisovn , og du får du opp varmen, sparer penger - og miljøet! Men det er særlig én viktig ting du . Din leverandør av peis og peisovn i Drøbak.


Alnabru, Strømsveien 26 med svært god og ryddig utstilling for så vel kresne som enkle løsninger. TermaTech TT20R Bazic svart peisovn. Contura 510G Style hvit peisovn med glassdør.

Våre kvalifiserte fagfolk hjelper deg hele veien fra planlegging og veiledning, til leveranse og montering. Det er ingen produkter i denne seksjonen. Sorter etter, Navn, Pris . Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Høstsalget er i gang hos Ildstedet! Norges største utstilling av gasspeis, midt i Sandvika.


Besøk vår nye utstilling i Drammen. Utstillingsmodell peis. Et stort vinklet glass gir vidt . Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og ovn , og MAXBO hjelper deg gjerne med å finne ildstedet som passer best hjemme hos deg. Nordpeis Quadro er en stilren peisovn med elegante detaljer.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Rentbrennende peisovn med glassdør i retro stil. Brunner peis og ovn er kjent for kvalitet og design.


Den har design som setter form i trygg sammenheng med funksjon. Varmeøkonomi AS er medlem av Ildstedet, Norges mest erfarne gruppering av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg