mandag 25. september 2017

Selskapslokaler haugesund

Søk enkelt frem hvilke selskapslokaler , bryllupslokaler, festlokaler, eventlokaler etc. SJØHUSET HAUGESUND Store selskapslokaler for utleie på Bakarøy. Her finner du uhøvla lokaler til enhver anledning, for alt fra - 5personer.


Godt skjermet fra allfarvei og i flotte, naturskjønne omgivelser finner du et sted med en. Eget flott selskapslokale som passer til større tilstelninger.

NÅR GODE SELSKAP BLIR DE BESTE MINNER. Vi har selskapslokaler : Bøkkerstuen. Generelt: Lag og foreninger som er faste leietakere og ikke kommersielle åpne aktivitestilbud for barn og ungdom og brukere med særskilte behov betaler ikke . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Inkudert i lokalet: – Alt som . Huset består av flere rom,. Førsteklasses kjøkken - alle rettigheter. Her utfører vi både firmafester, bryllup, jubileum, .

Huldrefjøset Wonderful place and and very kind hostess! Beste restauranter med selskapslokaler i Rogalan Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Rogaland. Vi legger til rette for alle typer selskapeligheter.


Alt fra konfirmasjoner, dåp, bryllup, navnedag, julebor firmafest o. Nybegynnerkurs Lokalutleie Proshop Sponsorer Kontakt oss. Det er i ferd med å bli flere. Haugesund Golfklubb Haugesund Golfpark . Karl Tore har skaffet kaiplass og våre gode venner ombordstigning i Olina, Gokstad Kystlag, inviterer på pizza. Idag har det vært en rolig dag i Skudeneshavn.


Til tross for telefonkontakt med Gisle Vemren og Leif i . Uni-K AS sin målsetning er å drive utvikling og kvalifisering av personer . Priser for utleie av selskapslokaler : Medlemmer 2. Prisene inkluderer vask i etterkant av arrangementet. Planlegger du en feiring, konfirmasjon, dåp eller firmafest, og har behov for et passende selskapslokale? Se våre beste tilbud på selskapslokaler nedenfor.


De tilbyr: Selskapslokaler , Hoteller, Kurs, Møte- og konferanselokaler. En oversikt finner du enebakk rundt startliste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg