mandag 25. september 2017

Aquacel bruk

Redusere bakterieflora og delvis antiinflamatorisk virkning. Prontosan brukes for å løse opp biofilmen slik at den blir lettere. Aquacel ) fuktes lett med Prontosan skyllevæske og.


Antimikrobiell bandasje med aktivt sølv for delhudsbrannskader. Det er en allsidig primærbandasje som brukes til moderat og svært . En allsidig primærbandasje som brukes på middels til kraftig væskende kroniske og akutte .

Kan skade såroverflaten dersom væskesekresjonen er for liten. Enkelte sølvbandasjer må fuktes før bruk. AQUACEL Ag brukes på middels til kraftig væskende sår hvor formålet er å absorbere sårvæske og redusere bakteriefloraen. Indikasjoner er infiserte sår eller . Hydrofiber bandasje av 1 ren NaCMC, absorberende fiber som binder væske og bakterier og danner en sammenhengende gel som skaper et gunstig . Brukes både som primær og sekundærbandasje.


Elastiske fibre av Nylon gjør bandasjen smidig i bruk , f. Til bruk på sår med bakteriell ubalanse, sår som ikke vil gro, infiserte sår.

Du kan lese mer om vår bruk av cookies her. Den er naturlig, ufarlig og uten giftstoffer og er enkel å bruke. Dekk sårbunnen med MediHoney.


FremgaNgsmåte: ○ Fjerne gammel bandasje. Bruk av salve på et kirurgisk sår gavner ikke. Det bør brukes en bandasje som gir fuktighet og beskyttelse for de nye epitelcellene.


Gelende fiberbandasje av ren Natrium-Carboxymetylcellulose. AQUACEL er en steril bandasje som brukes til å dekke akutte og kroniske sår som er excreting pus eller andre væsker. Ved å fortsette bruke mecindo. Bandasjen brukes på sår, pode områder . Kan ikke brukes innvendig i kroppen. Primærbehandling ved brannskadede barn er å stabilisere barnet, undersøke skadens omfang og gi rett behandling.


Målet er å prøve å gjenopprette barnets . Skumbandasje med silikonbelegg til bruk ved strålebehandling. Begge bandasjer i vanlig bruk. Hvilken bandasje er best –. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.

Insektnett er standard i økologisk kåldyrking. Fiberduk beskytter mot kålflue kun så lenge det er nytt. Her omtales primært sår etter laparotomi, men prinsippene kan brukes også for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg