torsdag 21. september 2017

Levegg terrasse duk

Med levegger er mulighetene omtrent uendelige. Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen . For en lun og skjermet uteplass på terrassen eller balkongen, er veggmonterte levegger en ypperlig løsning.


Utsikt uten innsyn med rett duk til leveggen. Scandic fører en levegg i acryl- eller screenduk som passer godt til bruk.

Med litt belysning på terrassen kan sommerkveldene forlenges helt . Et annet alternativ er å sy duken etter mål og med maljer i sidene. I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser . Siro levegg passer perfekt til solskjerming og vindskjerming. Duken fra leveggen trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon. Levegg og vindskjerm fra Fasadeprodukter gir deg fleksibiliteten til å utvide brukstiden av terrassen.


Tenk om du kunne nyte utetid uten at kjølige og våte . Slik bygger du levegg på terrassen.

Sideseil er en lang duk du kan dra ut når du trenger den. Klassisk levegg – perfekt mot vind på terrassen. Har man en hageflekk så har man gjerne en terrasse.


Det finnes også levegger i form av uttrekkbar duk på rull, som en slags stående . MAXBO har ferdig bygde levegger klare til montering – i flere farger og materialer. Enten du vil skjerme deg fra sol. Perfekt både på balkong og terrasse ! Finnes både i mørk versjon og med halvt gjennomsiktig, lys duk. Hvor mange ganger har du ikke på din terrasse irritert deg over innsyn fra nabo eller vind. Du trekker enkelt duken ut av kassetten og fester fronten i sin holder.


Vi selger kvalitets produkter til hage og terrasse som Solseil Vindskjermer og Plantekasser. Duken er vind og værbestandig, og veldig slitesterk. Levegg kan monteres både på terrasser og balkonger. Duken trekkes enkelt ut av kassetten for hån og kan festes i en valgt posisjon. Bestill Ekstra duk Til pergola fra - Spar penger - Spar tid!


Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie.

Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder. Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år. Vi liker sola, men vil skjermes for vinden. Vi elsker utsikt, men liker ikke innsyn.


Bygg en levegg og få det beste av alt! Få økt komfort og privatliv på terrassen med levegg. I dette tilfelle vil det være en levegg i form av en duk som ligger gjemt i kassetten når den ikke blir brukt.


Her får du ikke bare én, men to levegger på rull til verandaen. Leveggene er robuste og har en duk av profesjonell markisekvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg