onsdag 27. september 2017

Spikerplugg betong

VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong , f. Med spikerpluggen fester du enkelt regler, sokler, . Beregnet for montering av sokler, lister, fôring, stendere m. Bor hull gjennom festeobjektet og inn i betongen. Slå deretter pluggen inn med hammer. Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg.

Skal man feste lektere til en murvegg er spikerplugger , som egentlig er en . Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Den dytter du inn slik at kun spikerdelen er . Egnet til massive byggematerialer som betong og naturstein. Hullet i stenderen og betongen bores i samme . Ekspansjonsplugg og spiker til feste i betong og murverk. LYT, en komplett spikerplugg med spikeren montert i pluggen.


Klar til å montere lette innfestinger i harde grunnmaterialer som betong , tegl og naturstein.

Krever forboring med mm . Skinneinnfesting med europeisk teknisk godkjenning. HIP spikerplugg brukes typisk til innfesting av lister, lekter, beslag, dører og vinduer. Liming på stålstendere med: ”LIM-O- TETT-Bostik” pluss skruer på etasjehøyden. PLUGG SPIKER 5X HVIT 100PK. All innfesting i betong og massiv stein.


Zamac har en herdet stålspiker og. Montering av tre-lekter, rammer, . Skal plasten inni i betongen smelte? Bak gipsplaten, bak 36mm treverk? Tror plasten som ligger omsluttet av betong holder ut både brann og . Pris: Rabatt: Antall i pakning: 1STK Antall på pall: . Spiker med plasthylse til festing av bl.


Ekspress-spikeren kan brukes i betong , natursten, tette sammenføyninger, massive . Blås hullet fritt for betongstøv. Slå inn spikerpluggen med en . De har såkalte spikerplugger , men i for små dimensjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg