tirsdag 20. mars 2018

Bilshampo til høytrykkspyler

Vi benyttet skumkanon til høytrykksspyler. Til rengjøring av biler og andre lakkerte flater. Testvinneren holder bilen ren i en uke! Vi har testet bilshampoer. Kraftig men skånsom 3-i-bilshampo for alle typer kjøretøy.


Bilsjampo med glanseffekt.

Utviklet for høytrykkspylere. Tilkobles enkelt vaskerens injektorsystem. Som ledd i det å bli voksen, har jeg gått til anskaffelse av en høytrykkspyler (se over).


Den har en fiffig løsning som gjør (?) at jeg ikke trenger . Når du skal velge en god bilshampo er skum og god glid et viktig element. Jeg er på utkikk etter en god bilshampoo. Jeg bruker høytrykksspyler og har nå også kjøpt inn skum-kanon. Finnes det noen shampoo som jeg .

Annet om bilpleie innlegg 9. Hos Europris finner du alt for å holde bilen blank og ren. Vi tilbyr avfetting, bilshampo , og poleringsprodukter. Med en høytrykksspyler i garasjen og det rette tilbehøret blir vaskejobben enklere og levetiden på bil, trapper, vinduer, fasader og terrasse kan forlenges med . Et effektivt rengjøringsett med dyse og bilshampo. Shampoen fjerner skitt og fett på bil og. Superkonsentrat bilshampo som gir ekstra dyp glans.


Turtle Zip bilshampo liter. Kärcher KFull Controll Flex høytrykkspyler. Med høytrykkspyler gjør du jobben på 1-2-3.


Et drøyt og effektivt spesialvaskemiddel som vasker uten å ødelegge voksbelegget. Karcher 3-i-er en kraftig men skånsom bilshampo. Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere. En effektiv rengjøring, pleie og beskyttelse i ett. Born to be Mil er en pH-nøytral bilshampo som med sine egenskaper egner seg godt til gjentatte vedlikeholdsvask.


For bruk med høytrykkspyler. AUTOGLYM BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER BILSHAMPO PH-nøytral bilsjampo med voks – glansvask.

Fjerner effektivt trafikkfilm og smuss uten å . En skumkanon er ikke bare en skumkanon og en høytrykkspyler er ikke bare en høytrykkspyler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg