tirsdag 13. mars 2018

Mobil stativ

Manfrotto 2Light stativ med 3-veis stativhode. Kjøp stativ og montering hos Power. Nordens nye elektrogigant! Se vårt store utvalg av kamerastativ på Power.


Med et stativ gjør du fotograferingen morsommere, og det blir enklere å få gode resultater når du tar bilder med lang eksponeringstid eller selv skal være med på.

Det er bare ett probleErgonomien er som regel elendig, og det er ingen mobiler som uten videre kan monteres på et kamerastativ. Genialt stativ som kan formes til å tilpasse alle underlag. Kan også festes rundt stolper og lignende.


Standard skruefeste som passer til en rekke kameraer. Fleksibelt trebensstativ for mobil. Hvert ben kan bøyes og har gummikledning, slik at stativet kan stå i. Brug din mobil som kamera.


Denne holder sikrer stabile optagelser.

Justerbar mobilholder du kan bruke for å feste smarttelefonen din på et kamerastativ. Kombiner med en monopod og du har en selfie stick! Det er nesten umulig å kåre det beste mobilkameraet. Kamerastativ för alla behov!


Joby Gorillapod Video Stativ til video. Hos NetOnNet hittar du både trebensstativ, ministativ , selfiesticks och många fler. Beställ direkt från lagerhyllan.


Køb Stativer og montering hos Power. Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere. Stort udvalg af Stativer og montering. Jämför priser och läs recensioner på Mobiltillbehör.


Sammenlign tilbud på Mobil stativ i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Utstyr til . Trebensstativ med fjärr för mobil och kamera. Stativ i japansk design med plass for iPa fjernkontroll, mobil , brilller og andre hverdagslige saker! Beinene sitter svært godt festet til sammenlingning med andre stativ slik som.


Dette mobil stativet er utviklet for alle som liker data tilbehør som er lagt av ekte tre i stedet for plast eller metall. Stativet har elegant design og kan holde alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg