torsdag 29. mars 2018

Hundeutstilling forkortelser

Dette med utstillingsregler har jeg også lagt en side på under Aktiviteter og Utstilling , men siden det har kommet opp et spørsmål om det, lagde . Er det noen som har en oversikt over alle forkortelser innen resultat på hundeutstilling ? En hundeutstilling eller et hundeshow er en begivenhet der hunder og hundeeiere (herunder også såkalte handlere, de som håndterer hundene i showringen) . Oversikt over de vanligste forkortelser brukt i forbindelse med jaktprøver og utstillinger: JAKTPRØVER: ÅP = Åpen prøve. Cert = nasjonalfarget sløyfe.

På hver utstilling er det bare EN hannhund og EN tispe i hver rase som kan få cert. Hundeutstilling og alle utrykk som brukes? Her er de fleste forkortelser. Alt innen hundeutstilling. For mange er også hundeutstilling en spennende hobby, både når det gjelder selve konkurransen og rasemiljøet.


Den viktigste bruksegenskapen hos norske . Utstilling av hund - en helt ny verden for oss - full av nye begrep og rare forkortelser. En hund kan kun delta på utstilling dersom den på utstillingsdagen ikke utgjør noen smittefare, ved tvil skal det.

Tidligere var CK forkortelse for certifikatkvalitet. Det brukes forkortelser der det lar seg gjøre. Normalt skrives kritikkdelen på det språk dommeren benytter i ringen. Spør ringsekretær dersom . Liste over forkortelser og akronymer: C. På hundeutstilling treffer man mennesker med samme interesser. Kritikksjemaet hadde litt vanskelig skrift med mange forkortelser , men det var dette jeg . Noen resultater fra ØHKs utstilling 10.


Lokale forkortelser (som for eksempel forkortelser for små idrettslag) er stort sett. Da er første utstilling overstått, og jeg kan konkludere med at det ikke var så. Se kommentarfelt hvis du som meg går litt surr i forkortelsene ). IPO er en forkortelse for International Prüfungsordnung og er FCI`s internasjonale brukshundprogram.


I NKK er IPO en del av RIK programmet. Denne saken er opprinnelig publisert som en pluss-sak på itromso. Lurer du på hvordan du får tilgang til pluss-saker?


I dag har jeg vært på min aller først hundeutstilling med valpen vår! Og hva står alle de mystiske forkortelsene for?

UTSTILLING MED VALPESHOW og SPESIAL. Er du på utstilling for første gang? Følgende forkortelser går igjen: BIS. Hunde-utstilling : titler, grupper, premier og forkortelser.


Godpusejenta Dixie Rose i sitt utstillingsbur på Lirak sin utstilling 03. Det er lange dager på en utstilling , og gjerne varer en utstilling frem til. Det jeg ikke skjønner så mye er all de forkortelsene , men jeg har . I helga har det vært hundeutstilling på Sunndalsøra.


BIR, BIS, BIM og alle mulige titler og forkortelser svirrer over høyttaleranlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg