mandag 19. mars 2018

Sandblåsing av felger trondheim

MinimumskvantuVi har ingen minimumskvantum for lagerførte . Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger. Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet. Få de sandblåst eller glasblåst også drar du på tecnolakk og får de brennlakkert etter på. Noen som vil sandblåse felger ? Pulverlakkering Orkanger, Trondheim ?

Flere resultater fra bimmers. Noe JEG kan gjøre med denne felgen? Motor, dekk og felg innlegg 11.


Lakkering av felger , holdbarhet m. Forums › Tilbehør › Deler og utstyr Bufret Lignende 24. Trenger nødvendigvis ikke sandblåse felgene , såfremt lakken som er. Ble anbefalt av en kresen . Tenkte å pusse opp noen felger og understellsdeler på sierran.


Karosseri, lakk og bilpleie: Hvem i Trondheim driver med dette?

Ble tipset av teknolakk om en kar i klæbu som sandblåste felger , og han tok 25- . Lette etter pussedelen selv, uten å finne noe spesielt. Trondheim Stål sandblåser , men av navnet er det relativt grove materier de jobber med til . Hva med og sandblåse de, legge på kjemisk metall der det er skader og pusse ned. Trondheim som lakkerer felgene i Trondheim og gjør GODT arbei lengre. Felgene er MB felger som skal brukes på vinteren så en ok jobb til en bra pris er godt . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Siden det bare er ramma som skal sandblåses og lakkeres så tipper jeg.


Edit: Vist jeg skulle ha lakkert noen SM felger i fremtiden, er dette noe . Har tatt en stålramme der, og mange sett med bilfelger. Felgene er MB felger som skal brukes på vinteren så en ok jobb til en bra pris er godt nok. Vårt arbeidsområde omfatter sandblåsing av containere, stål, brokonstruksjoner, maskinkjøretøy, skipsfartøy og veteranobjekter.


Sandblåsing av felger trondheim - Annet BMW og. Med over års erfaring i faget . Mangler: felger Spylte lakken av felgen - Bil - Diskusjon. Jeg kjøpte både felger og dekk hos Wheelie Pitstop i Trondheim i høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg