mandag 12. mars 2018

Voldtektsoffer erstatning

Dersom du har vært utsatt for en voldtekt vil du i mange tilfeller ha krav på erstatning. Det mest aktuelle vil være å søke om erstatning fra . Barn som har opplevd vold mot sine nærmeste kan også ha rett til erstatning. Hope Cheston trodde voldtektssaken hennes hadde blitt skjøvet under teppet i årevis.


En rekke voldtektsofre og eksperter har fått spørsmålet.

Staten har betalt 3millioner kroner i erstatning til voldtektsofre de siste ti årene. I fjor hadde bare halvparten av sakene en fellende dom i . Oppreisningserstatning er erstatning for ikke-økonomisk tap i form tort og svie,. VG Nett) Den år gamle kvinnen fikk voldtektssaken sin henlagt, men har fått utbetalt 150. Kontoret for voldsoffererstatning.


En år gammel kvinne er tilkjent 150. Voldsofre kan kreve erstatning fra gjerningsmannen.

I tillegg kan det kreves erstatning fra staten Her gir Eurojurisadvokat Ørjan Berven en . Det er Norges øverste domstol som slår fast at 150. Tonje Marie Transeth fra Drammen ble for år siden voldtatt og senere tilkjent million kroner i erstatning fra gjerningsmannen. Stadig flere voldtektsofre blir tilkjent voldsoffererstatning. Aldri før har så mange fått . Anmeldte voldtekten for å få 150.


Beløpet er den summen som voldtektsofre ofte mottar, og som kvinnens bistandsadvokat . Lene opplevde alle jenters mareritt etter en kveld på byen. Bistandsadvokat Anette Torgersen i Gudbrandsdal tingrett i første rettsrunde. Nå har søker hun ytterligere erstatning for sin klient. Dersom det ikke er mulig å få erstatning fra skadevolder, kan staten tre inn. Mannen fra Gjøvik ble trakassert, truet på livet og voldtatt.


Den år gamle tyrkiske mannen, med norsk statsborgerskap, fulgte etter den år gamle jenta med bil da hun hadde vært i butikken og kjøpt . Voldtektsofre får mer i erstatning. Dette går fram i en fersk dom .

For flere år siden ble ei veldig ung jente ble voldtatt av en pensjonist. Først nå er rettsoppgjøret klart. I går startet rettssaken mot en mann som skal ha overfalt og voldtatt tre kvinner på . Kutt rammer voldtektsofre.


SYMPATISERER: Ivar Andre Holm er seksjonssjef for erstatning ved kontoret for . Han fortviler over at budsjettkuttet . Her i høyesteretten ble det bestemt at erstatningen til voldtektsofre skal bli . Høyesterett øker oppreisningserstatningen til voldtektsofre fra. Mitt spørsmål er som følger: Jeg lurer på hvem som betaler erstatningen til f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg