tirsdag 20. mars 2018

Trepanel i tak på bad

Tre og vann i tospann - er det i det hele tatt mulig å ha trepanel på badet ? IKKE måtte male det på begge sider. Vi skal ha baderom hvor det blir panel i himlingen. Panelen er ubehandlet og målet er at den skal være hvit uten at kvister etc synes når . Har planer om å legge panel i taket på badet.

I en bok jeg har står det at det er mulig, men man bør helst bruke andre tresorter en gran og furu. Vi bygger bad i et eldre hus. Hvilke materiale skal vi bruke i taket. Er ferdigmalt panel mdf å anbefale?


Vær nøyaktig når du maler. Her er fremgangsmåten for å male panel på bad : Kvister pensles med kvistlakk, bordene grunnes med oljebasert heftgrunning og. Men nå har jeg panel under, det har kanskje . Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere.

Veggene er i klimaklasse dvs. Smartpanel Tiles gjør renovering og nybygging av bad lekende lett. Gulnet panel gir interiøret en viss patina, men etter hvert som mørkheten tiltar blir rommet mer dystert.


Vi får lett følelse av å få taket i hodet. Det går fint an å ha panel på baderomsveggen. Mal den med heftgrunn og oljemaling, tett alle sprekker med overmalbar akrylmasse og mett . Det er mulig å bruke liggende panel også oppe mot taket. Panel som kan utsettes for vannsøl, for eksempel på bad , vaskerom . Ved å lage en helt tett forsegling i taket over badet , med materialer av god kvalitet , garderer du deg mot eventuelle fuktskader som det våte miljøet kan skape. Mangler: trepanel Takpanel - Interiør - Byggevare - Talgø Norge hoved.


Taket er glatt, noe som gjør at det er ekstra hygienisk og lett å rengjøre. Overflaten er oppbygd av en. Dette kan brukes både i taket og på veggen, . Vårt malte tak har et lett kostemalt utseende, mens det folierte har en helt glatt overflate.


Jeg bygde nytt bad sist sommer, med seks spotter i taket. Altså, det er et lag med panel som man ser nedenfra, og ett over dette, som var der .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg