torsdag 29. mars 2018

Høytrykkspyler varme

Vurderer du å vaske bilen med så varmt vann som mulig for å få den helt ren? Her er grunnene til hvorfor du IKKE skal vaske med varmt vann. PS sitter i Roma, og her er det grader.


Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - varmtvannsvaskere. Se på veiledningen hvor varmt vann høytrykksspyleren tåler, . Også store modeller med brenner.

Lurte på om høytrykkspyleren vil ta skade hvis jeg kobler til den. Er det noen som kan svare på om det er dumt å spyle bilen med varmt vann og høytrykkspyler? Synes glansen består, men den glatte . Med det riktige tilbehøret til høytrykkspyleren kommer du til overalt. Slik sparer du tid ved å bruke høytrykkspyler til å vaske husets fasade. Og med riktig tilbehør blir jobben enda.


For å bli ren på hendene bruker man varmt vann og såpe. På samme måte bør man bruke varmt vann ved den årlig vask av hus, terrasser og . Det er viktig å vaske bilen også på vinteren, men ikke med for varmt vann.

Det kan nemlig skade lakken. Dette er en svært kraftig høytrykkspyler med varme. Alt fungerer som det skal, men mangler hjul og en vriknott. Krever en kraftig strømkurs . De fleste høytrykkspylere for vanlig forbruker klarer seg fint med en ampere kurs.


Hvis du derimot velger en kraftigere modell, må du regne med å bruke en 16 . Hos MAXBO finner du høytrykkspylere som er uunnværlige når du skal rengjøre utendørs. Kjøp på nett eller i butikk. Med en høytrykkspyler kan du vaske det meste - plattingen, bilen, gjerdet og fasaden.


Høytrykksvasker – 2bar varmtvann. I denne guiden hjelper vi deg med å velge en høytrykkspyler som har de . Bruk den som vanlig kaldtvannsvasker eller sett på dieselvarmeren og få virkelig varmt vann (opptil °C). Danske Ingeniøren ble invitert til å se Apples nye datasenter ved Viborg. Et av de store emnene her har vært overskuddsvarme, for tusener av . I mange av våre butikker, og ikke minst nettbutikken, kan du finne mange forskjellige høytrykkspylere.


De finnes i alle prisklasser og med alt tenkbart utstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg