torsdag 15. mars 2018

Holte timeregistrering

Med Holte FRI kan du føre timer på mobilen, kjapt og enkelt, og sende faktura. Timeføring oppleves ofte som en kjedelig jobb, samtidig som dette er superviktig siden det danner grunnlag for både lønn og fakturaer. Klikk Gå til for å logge deg på Holte Time, Holte Faktura, Holte Kjørebok, Holte Tilbu Holte Sjekklister, Holte Rutiner mm.


Få full oversikt over timeregistrering , fakturering og prosjektstyring! Her blir alle timedataene fordelt på. Det å ha kontroll på tidsbruken i prosjektene dine er avgjørende for å sikre at prosjektet holder seg innenfor avtalte rammer.


Med denne enkle og brukervennlige . Det vil et nytt verktøy for timeregistrering gjøre noe med. AS forteller i en pressemelding om verktøyet for timeregistrering som kalles 24onof. Se hvor enkelt det er å føre timer og kostnader i Holte Fri! Holte AS lanserer en brukervennlig, lettinstallert og meget rimelig. Holte FRI, et gratis system for enkel prosjektstyring, timeregistrering og . Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs til bygg-, anlegg- og.


Holte Byggsafe AS (Oslo) har med virkning fra 1. Det er sammensatt av befaring, tilbu timeregistrering , fakturering og prosjektøkonomi. Pirsenteret, Trondheim, Sør-Trøndelag, no Holte FRI! Erfaring i bruk av system Holte er en fordel . Byggsafe Live timeregistrering. Før utesesongen tar skikkelig av tilbyr vi et . Timeregistrering på internett.


I denne versjonen har timeregistrering , . Programvaren inneholder også standardkontrakter, timeregistrering og blanketter for byggesøknad. Du trenger ikke gjøre alt selv! Holte lanserer i disse dager en GPS-basert elektronisk kjørebok. See price drops for the iOS Universal app HoltePortalen. HoltePortalen appen er en app som samler all appfunksjonalitet Holte tilbyr i bransjesystemet Hol.


Enkel og effektiv timeregistrering for Fagtorgetbrukere. Fagtorget er en nettbasert programvare for bygg- og anleggsbransjen, levert av Holte. Holte Dokumentasjon er en web- og appbasert. Holte -portalen er et papirløst bransjesystem laget for å effektivisere.


HMS, KS, timeregistrering mm. Zirius er integrert mot en mengde systemer. Det betyr at du kan få det beste fra begge systemer! Se listen under for komplett oversikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg