mandag 12. mars 2018

Gjødselporter

Vi leverer den velkjente Eikerporten. Les mer om gjødselporter. Vi fører også deler til DUUN gjødselporter og har en mengde deler på lager.


Ser at både Delaval, Jærbu, Rekord og . Pumpe på gjødselport innlegg 22.

Rust på gjødselport innlegg 22. Flere resultater fra gardsdrift. Duun gjødselport innlegg 2. Reime gjødselport er utviklet i samarbeid med Norges landbrukhøgskole og godkjent av Statens tilsynsorganisasjon for landbruket. Ved konstruksjonen er det . Selger en pent brukt gjødselport.


Tiden er nå inne for å sjekke gjødselporten.

Gjødselporten er fra slutten av tallet og 1 intakt. På og tallet ble det solgt og montert tusenvis av gjødselporter , mange av disse står med stort press under . Produserast etter mål frå eksisterande portåpning. Kan hengslast på valgfri side. Miljøvenleg spreiing av husdyrgjødsel.


Landbrukshøgskole og var den første gjødselporten som ble godkjent av. Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å. Portene leveres i galvanisert utførelse. Hei trenger pris og befaring av støping av gjødsel porter. Vi har sett at gamle gjødselporter har et stort skadepotensial hvis den ødelegges. Kommunen godkjenner støtte til tiltak med å reparere gamle og slitte.


TP 360VS er dermed en unik løsning for flere typer gjødsellager. Det har vært tilfeller tidligere der den ansvarlige gårdbruker er blitt anmeldt på grunn av uaktsomhet og manglende sikring av gjødselporter. Lerangsvågen i Forsand natt til fredag eller tidleg fredag morgon. En grunneier på Tråne i Søgne har, etter at en gjødselport gikk i stykker og en stor mengde hønsegjødsel rant utover jorde hans, med fare for å .

En gjødselport blir utsatt for stort trykk. Søknaden har et totalt kostnadsoverslag på kr. Av dette søkes om tilskudd på 50.


Tilskuddsordning for støtte til gjenstøping av gjødselporter : - Det kan utbetales kr. En ødelagt gjødselport i en fraukjeller første til en illeluktende lekkasje i Selbu i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg