torsdag 15. mars 2018

Tett oljesil

Dette skal ha vært et problem på flere Toyota dieselbiler som har skiftet . Problemet med tett oljesil på 1. TQ tett sil ganger, avleiring. Advarsel til alle med diselmotorn ifra mod til - Norsk Land. Hva som skjedde når motoren havarete om det var tett oljesil eller om det var brent hull i stempel grunnet diselspredning var feil.


Oljeforbruk Landcruiser D4D motor 12.

Flere resultater fra nlck. Previa tett oljesil i motor - Previa - Bilforumet. Dette fører til at turbo og motor får for dårlig smøring, og kan i verste fall føre til motorhavari. Ihvertfall har dette vært kjente problemer på begge . Tikking kan vere dårlig smørroljetrykk pga.


Hvis man kjører lenge med det, vil sotinga føre til tett oljesil , og dårlig oljetrykk. Dessverre har det vist seg at når oljelampa lyser, er motoren ofte . Men de kjører en renseprosess .

Er nok mest trolig sila i bunn som er tett eller noe sånt. Siden det nye filteret er helt tørt etter å ha hatt på ny olje og starte, så har jeg fått tips om . Mazda 323- Oljetrykk og oljepumpe: (Spør mekanikeren). Hadde bilen inne på mekonomen og de fant ut at oljepumpen er ødelagt eller oljesil er tett. Det vil bli gjort en skikkelig undersøkelse på motoren, men trolig har den ikke fått olje nok p. Men enda gjikk denne olje silla tett , så motorn får ikke nokk olje trykk. Resultatet med ei oljesil som tetter seg kan en jo tenke seg.


VACN Medlemsforum innlegg 17. Vag skal du bruke riktig olje på, koksing og tett oljesil er VANLIG, og selv om du . Jeg har en Toyota Corolla Verso D4D. Fikk maskin havari på grun av tett olje sil i bunnpannen. Fikk i etter tid vite at dette var et kjent problem. Kan være oljesila som begynner å bli tett, så du har helt i underkant av.


Det finnes vel dusinvis med tråder her inne om tett oljesil på 1. Toyota hadde på Landcruiserne problemer med tett oljesil. Toyota tok ansvar og reparerte alle biler på garanti. Nissan hadde på sine 5 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg