onsdag 16. mai 2018

Betonggulv bad

Bilde av bad med alternativt gulvbelegg. Badet trenger ikke være heldekket med flis. Rå betong eller naturlig tre.


Badegulvet trenger ikke være flislagt, men . Det går med tonnevis av mørtel når man skal støpe nytt gulv på badet. Det fikk familien i Hjelp, vi bygger hus erfare.

Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv , tak, benk og vask. Badet fremstår som toppmoderne med den flisekledde veggen som ligner på betong. Det jeg får aller flest spørsmål om her på bloggen er betonggulvet vi har på badet , og det.


Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og . Vi bygger nytt hus, og ønsker oss malt betonggulv på baderommene. Har hørt at vi kan male med epoxymaling, stemmer dette?


Betonggulv er ikke noe man ser så ofte i boliger, hvis vi ser bort fra kjellergulv.

Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha . Her ser du hvordan du bruker Weber Støpemørtel Bad , en hurtigherdende mørtel som gir god. Underlag: Betong , mur, puss, våtromsplater, Leca Byggeplank. Påstøp Weber Støpemørtel Bad. Har akkurat støpt et 12cm tykt armert betonggulv på badet og resultatet ble knallbra! Moro for en nybegynner :-) Som de fleste andre har jeg . Har fjernet fliser og flislim fra gulvet, så no er det bare betong.


Betongen ser ganske fin ut, noe ujevnheter her og der. Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Nå skal vi gjerne ha samme gulv til bad og soverom, kun skilt av en glassvegg.


Vi skal pusse opp badet , og jeg ønsker meg diamantslipt betonggulv , altså betong med varmekabler og glatt overflate. Du klarer ikke å slite ut et betonggulv. Det er mulig å lage vanntett betong for bad , men det krever spesialresepter og spesiell fagkunnskap.


Før det kan helles betong ut på gulvet, må svalehaleplatene holdes på plass med kileformede treklosser, som . Bygningsinstallasjon, Varmekabler, Varmekabler innendørs, Nybygg, Bad og våtrom,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg