onsdag 16. mai 2018

Sofa skinn

Pene skinnsofaer til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en sofa for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Vi har både 2-seter og 3-setere, skinnsofa med eller uten hjørne, skinnsofagrupper og modulsofa i skinn.


Nesten alle våre sofaer kan leveres med skinn.

Thomas Hill har et stort utvalg av eksklusive sofaer med unikt design som gir deg mulighet til å innrede ditt hjem med særpreg. Liker du utseendet til ekte skinn , og hvordan det føles å ta på? Da bør du prøve våre sittemøbler i skinn og imitert skinn , som fås i et utvalg av tradisjonelle og . Kjøp skinnsofa hos Chilli. Leter du etter en ny sofa ? Bestill online og få rask hjemlevering.


Alt av møbler - til riktig pris. Crazy U- Sofa XXL Venstre.

Ocean U- sofa Large Venstre Bonded Leather. Trademax tilbyr sofaer i skinn og kunstlær i farger som svart, hvit, brun, beige og. STORT UTVALG SOFAER: Skeidar tilbyr et bredt utvalg av sofaer.


Kombiner også sofaen din med et flott sofabord for å lage et koselig hjørne i stuen. Finn din nye sofa på skeidar. Recliner sofa BATUM svart imitert skinn.


Seteputer med pocket-fjærer og polstret med skum. Med integrert skammel, trinnløs vippefunksjon, koppholdere og . Det viktigste møbelet i stuen er utvilsomt sofaen - den samler familien. Bolias designteam har laget sofaer i mange flotte utførelser.


Sofa er vår spesialitet og vi har et stort utvalg 2-seter og 3-seter sofa , hjørnesofaer, sofagrupper, modulsofa og sovesofaer. Er det en funksjonell sofa som skal brukes av barn og voksne til både TV-kvelder og lørdagsmiddager? Sofaen er i skinn og meget god både å sitte og ligge i. Røff og stilren sofa i skinn med en topcoat i polyester.


Utah har et nordisk formspråk og er bygd opp av solide materialer. Sofaens ramme er laget av solid treverk .

June sofa er en lekker skinnsofa trukket i sort eller brun farget skinn. June kler den rustikke stilen, men kan også være et tøft møbel innenfor . Outline sofa kommer i 3- seter, 2- seter og to stoler designet av den anerkjente, norske . Tokyo er en moderne sofa designet av den danske designeren Niels Gammelgaard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg