torsdag 24. mai 2018

Komposterings toalett

Les også artiklen dusj og hygienisk toalett uansett hyttestandard. Et biotoalett er som et vanlig toalett uten spylefunksjon, der det hele faller. Kompostering av toalettavfall, kjøkkenavfall og hageavfall Les mer . Når et kammer er fullt, bytter man til et nytt, slik at komposteringen.


Sommerbutikken AS har et stort utvalg av produkter i høy kvalitet!

Problemer med å bli kvitt avfallet etter hyttetoalettet? Her får du noen gode råd om kompostering. En god kompost krever litt omtanke og stell. Glem alt styr med septikktank i båten. Dårlig lukt fra slanger, septikktank og doen og ikke minst, du slipper å tømme . Fordampningen og komposteringen har derfor vært ufullstendig.


Mulltoa: Toalettet var uten urinseparasjon, men vi har montert sete med . Når toalettet tømmes, blir materialet flyttet til to konteinere.

Den ene får tilført mark som skal hjelpe til med komposteringen. Toalettkomfort er mulig også på hytter uten innlagt vann. Den første muligheten er kompostering. To skritt frem og et tilbake.


MullToa finnes i flere ulike modeller. Selve toalettet er laget i hardplast og er. Toalett , dels betegnelse på rom til å vaske og stelle seg i, dels.


AirHead offgridtoa – en miljövänlig torrkomposterings toalett. Kontakta oss för mer information. KTH, som behandlade termodynamiken i en komposterings -process MULTRUM. Noen som har en ide om hva slags toalett det var snakk om eller enda bedre.


Kompostbeholder 2liter, med sokkel fra Hyttespesialisten. Konstruert for å gi optimal kompostering. Beholderen har en luke i bunnen som gjør at den er enkel. Den värmeisolerade kompostorkonstruktionen ger kompost snabbt och möjliggör även kompostering av köksavfall.


Funktionsprincipen är naturlig och det . Johan besöker uppfinnaren och ingenjören Carl Lindström för att lära sig om toalett - och.

Nästan alla typer av organiskt material kan läggas till en komposterings toalett , så länge som det sista eller översta materialet är brunt istället för grönt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg