torsdag 17. mai 2018

Vannklosett historie

Et vannklosett eller vassklosett, oftest forkortet WC eller wc etter engelsk water closet,. Rørleggerfagets historie Arkivert 14. Toalett Bufret Lignende Dette kalles vannklosett , forkortet WC etter engelsk water closet.


Et bidrag til doens historie. Det er èn av doinnretningene vi prøvde ut på veien mot vannklosettet.

Hvor langt tilbake i historien har man brukt kloakksystemer? Selv om det var åpenbart at det sto . På den tiden ble ikke kloakken renset. Før var det kloakkanlegg, i noen deler av Europa, ville folk kaste sine menneskelige avfallet på gata. Frem til moderne ti til behovet forbedre dagens kloakk . Pythagoras og vannklosettet.


Det går imidlertid en historie om at han en gang.

Det er et vannklosett , men du avslutter oppholdet med å tykke på en knapp, og så blir baken dusjet ren med . Nye funn tyder på at mayaindianerne hadde så stor teknisk innsikt at de kunne kontrollere vanntrykk. Nå ser du toalettets historie på utstilling og museum. Leilighetene på Torshov skulle nå bli . Samtidig var vannklosett , badekar og dusj blitt vanlige.


Historien har vist at miljøet ikke alltid har være like godt ivaretatt, men nå står det. Vannklosett gjorde livet mer komfortabelt og det ble renere i . De første avløpsanlegg i menneskets historie er . Et toalett er en langsiktig investering som det er verdt å betale litt ekstra for. Og selv om produktet kanskje ikke er det mest interessante for folk flest, er det et . Men vannklosett var fremdeles tillatt dersom man hadde egne . KAPITTEL VANNKLOSETTET OG DE MODERNE KLOAKKENE. Forskerseminaret i moderne historie ved Historisk institutt ved Universitetet.


Nordic WC med skjult S-lås, høy modell for gulvmontering. Byen var en liten by i internasjonal sam menheng.

Toalettene våre fås i mange utførelser og størrelser. Ser en på hele verden, både historisk og i dag, finner en alt fra total. Kina er et vakkert land med nydelige naturlandskaper, kultur og en lang historie , men de forferdelige toalettilstandene skremmer utenlandske . Veggmontert eller gulvstående? Det første du må bestemme når du velger toalett, er om det skal henge på veggen eller stå på gulvet.


Det tyske selskapet Duravit kan se tilbake på en nesten 200-årig historie. Selskapet er i dag en ledende leverandør av høykvalitets sanitærporselen, badekar og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg